Da vidimo i to: Sixersi uigravaju Simmonsa na drugoj poziciji

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.07.20. | 14:00

Simmonsa bi uskoro mogli češće gledati u scenama kao na fotografiji.

Philadelphia na treninzima uigrava Bena Simmonsa na četvorci!? I izgleda ide mu jako dobro, jer je trener Brett Brown priznao je kako na jučerašnjoj konferenciji za medije da je to istina, a Joel Embiid dodao je kako sa Simmonsom na poziciji visokog krila i Shakeom Miltonom na plejmejkeru, imaju puno dinamičniju startnu petorku i potencijalno puno opasniju. Odluči li se Brown za ovu postavu, Al Horford će vjerojatno morati preseliti na klupu.

Na papiru petorka Sixersa bi izgledala ovako Milton, Josh Richardson, Tobias Harris, Ben Simmons i Joel Embiid. Ovo je zasad samo ideja u realizaciji, ali je daleko od nje, jer se vjerojatno neće kockati uoči doigravanja smatrajući kako im vrijeme koje imaju na raspolaganju nije dovoljno za stvaranje kemije među starterima.

Također, ova rošada posljednji je pokušaj uprave Sixersa za uigravanje Simmosa i Embiida, jer u postojećoj varijanti bek Sixersa nema dovoljno dobar šut iz vana. Najbolja šansa im je, smatraju NBA analitičari, ovaj potez, a kad bi stavili Simmonsa i Embiida pod koševe i okružili ih dobrim šuterima, uspjeli bi od svog zvjezdanog dvojca izvući maksimum.

(foto: USA TODAY Sports)

 


Tagovi

Ben SimmonsPhiladelphia 76erskošarkaNBA

Ostale Vijesti