Curry će na putu do NBA finala zaratiti s cijelom obitelji

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.05.19. | 08:47

Fantastičnog šutera očekuju prijeki pogledi na obiteljskim večerama.

I površniji pratitelji znaju da ćemo ove godine po prvi puta svjedočiti srazu dva rođena brata u finalu Zapadne konferencije NBA lige. Steph i Seth Curry će se sučeliti na do sada najozbiljnijem poligonu, ulog je ovaj put veći od „jedan na jedan“ na košu obješenom na vratima, All-star natjecanja u šutiranju trica ili „običnih“ utakmica regularne sezone.

Međutim manje je poznato da je Seth zaručen za kći Glenna Doca Riversa, ujedno i sestru Austina Riversa, Callie Rivers. Sredinom 2018. su dobili i dijete, a kada će ovjekovječiti svoju ljubav, još nije poznato. Inače, Callie je u prošlosti hodala sa Paulom Georgeom, All-star igračem iz redova Oklahoma City Thundera, no poslije je njegovu pažnju privukla srpska striptizeta Danijela Rajić.

Kako je Doc trener Clippersa koje su Stephovi Warriorsi izbacili u prvom krugu playoffa, a Austin backup razigravač Houston Rocketsa, ispada kako se Steph na putu obrane naslova okomio na članove obitelji. Točnije, na članove obitelji mlađeg brata, koji u finalnoj seriji Zapadne konferencije ima priliku da ih osveti. Seth Curry zaprosio je Callie Rivers na Valentinovo ove godine, a bivša odbojkašica Florida Gatorsa je na prosidbu odgovorila potvrdno.

 

Prva utakmica finala Zapadne konferencije na rasporedu je u noći sa utorka na srijedu u 3 sata po hrvatskom vremenu.

(foto: Reuters)


Tagovi

Doc RiversPaul GeorgeGolden State WarriorsSeth CurryStephen CurryNBA doigravanje

Ostale Vijesti