Cleveland ga platio 82 milijuna dolara, a sada je izbačen iz rotacije za playoff

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.04.18. | 10:04

Nije pretjerano iznenađenje.

Regularna NBA sezona je gotova, sutra kreće doigravanje, a poznat je i kompletan raspored odigravanja utakmica prvog kruga. Već ovog vikenda odigrat će se prve utakmice u svih osam parova pa tako i ona između Clevelanda i Indiane koja je na rasporedu u nedjelju u 21:30.

> ODIGRAJ CLEVELAND CAVALIERS – INDIANA PACERS

Uoči doigravanja NBA treneri obično 'skraćuju' rotacije pa će slično napraviti i trener Clevelanda Tyronn Lue.

„Obično u doigravanju igramo s devet igrača, ali mislim da ćemo ove godine igrati s deset igrača“, rekao je Lue za ESPN, a američki novinari su odmah došli i do imena igrača koje trener Clevelanda namjerava koristiti.

U startnoj petorci su sigurni George Hill, LeBron James, Jeff Green i Kevin Love, a peto mjesto će uzeti Rodney Hood ili Kyle Korver. Uz tih šest igrača minutažu bi trebali dobiti i Jose Calderon, JR Smith, Jordan Clarkson i Larry Nance Jr.

Van rotacije tako bi, očekivano, ostali naš Ante Žižić i novopridošli Kendrick Perkins, ali pomalo neočekivano i Cedi Osman te Tristan Thompson. Turski igrač je nakon svih tradeova koje je Cleveland odradio usred sezone dobivao dobru minutažu, ali očigledno je nije iskoristio. Thompson, s druge strane, ove sezone nema važnu ulogu. Odigrao je tek 53 minute s prosjekom od 20,2 minuta što je najmanje od kada je 2011. ušao u ligu. Thompson ima 5,8 poena i 6,6 skokova u prosjeku te nije igrač na kojeg se Lue i Cavsi mogu osloniti. A prije tri godine su mu dali bogati ugovor vrijedan 82 milijuna dolara…

(Foto: Action Images)


Tagovi

Tristan Thompson

Ostale Vijesti