Cibosi korak od četvrtfinala, Cedevita se pobjedom oprostila od Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.02.17. | 21:29

Unicaja je stradala u Draženovu domu 74:71.

Košarkaši Cedevite pobijedili su Unicaju u Topu 16 EuroCupa 74:71 i time završila svoj nastup u kontinentalnom natjecanju za ovu sezonu. Utakmica je bila riješena rezultatskog imperativa jer su Valencia i Unicaja ranije osigurale plasman u osminu finala.

Cedevita je natjecanje u skupini H završila na trećem mjestu skupine s dvije pobjede i četiri poraza, pobjedom manje od drugoplasirane Unicaje.

Čak četvorica Cedevitaša završili su susret s dvoznamenkastim brojem koševa, Marko Arapović, John Shurna, Toni Katić i Džanan Musa, dok je prvi strijelac utakmice, Dejan Musli, ubacio 18 koševa za goste.

Košarkaši Cibone napravili su veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale FIBA Europa kupa nakon što su u prvoj utakmici osmine finala na gostovanju u Zielonoj Gori pobijedili poljski Stelmet 81:69. Uzvrat u Zagrebu igrat će se za 14 dana, 22. veljače, s početkom u 20.30 sati.

Istovremeno se igrala i utakmica A1 lige u kojoj je Zadar s visokih 94:86 slavio protiv Zagreba. Klub iz grada košarke izjednačio se sa Zagrebom na ljestvici prvenstva Hrvatske po broju bodova, ali drži šesto mjesto, dok je Zagreb pao na osmo.

(Foto: Pxsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Toni KatićDžanan Musa

Ostale Vijesti