Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Cedevita Junior igra četvrtu utakmicu u sedam dana: "Neće biti lako, moramo biti fokusirani"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.10.23. | 13:58

Susret je zakazan za nedjelju, 15. listopada s početkom u 19 sati u Domu sportova. Ulaz je slobodan za sve gledatelje

Nakon dvije odigrane utakmice u Subotici u sklopu NLB ABA 2 Lige, Cedevita Junior ponovno se okreće obavezama u domaćem prvenstvu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U Domu sportova u nedjelju stiže momčad Dubrovnika koju vodi trener Ivan Perinčić. Prošle sezone Cedevita Junior sastala se s Dubrovnikom u Gospinom polju u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića gdje je momčad Damira Mulaomerovića slavila i osigurala plasman na završnici Kupa nakon teške borbe s Dubrovnikom.

Dubrovnik je dobro otvorio sezonu, upisali su dvije uzastopne pobjede protiv Zaboka i Bosca te su u prošlom kolu bili poraženi kod kuće od Splita. Cedevita Junior je prošlog vikenda gostovala upravo kod Splita gdje su kao i Dubrovčani bili poraženi od iskusnog Abaligaša. Ovog tjedna Cedevita Junior odigrala je dvije utakmice NLB ABA 2 lige gdje su u utorak slavili nakon odlične utakmice protiv MZT-a , au četvrtak su bili poraženi od Vojvodine.

Susret je zakazan za nedjelju, 15. listopada s početkom u 19 sati u Domu sportova. Ulaz je slobodan za sve gledatelje, za one koji nisu u mogućnosti doći u dvoranu, utakmicu mogu pratiti na Sportskoj televiziji.

“Čeka nas jedna jako teška utakmica protiv Dubrovnika, pogotovo što smo se dosta potrošili u ove dvije regionalne utakmice koje smo igrali ovaj tjedan. Moramo biti maksimalno fokusirani, koncentrirani i moramo naći taj “extra effort” što se tiče energije jer smo odigrali dvije dobre utakmice i potrošili smo se puno. Ekipa Dubrovnika je dosta opasna, pokazali su to na utakmici protiv Splita tako da moramo biti maksimalno ozbiljni”, rekao je uoči dvoboja trener Damir Mulaomerović.

“Četvrta utakmica u 7 dana, sigurno su ove prve tri ostavile posljedice na nas. Uspjet ćemo se dobro odmoriti do utakmice u nedjelju i pripremiti se za Dubrovnik. Dubrovnik je dobra ekipa, ostavili su jako dobar dojam nakon prva tri kola. Neće biti lako, ali moramo se dobro odmoriti, skupiti snage i odigrati što bolje možemo da bi mogli doći pobjede što nam je i krajnji cilj”, izjavio je Vito Kučić.



Tagovi

KK Cedevita JuniorKK DubrovnikPremijer liga košarkaša

Ostale Vijesti