Brown i Sabonis umalo su postali suigrači u klubu koji bi postao nasljednik Golden Statea

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.11.19. | 12:29

skoro se oformila velika sila na Istoku.

Iako je u NBA ligi još uvijek moguće realizirati neku od razmjena, danas donosimo priču koja se nije okončala velikim tradeom. S obzirom na to da je autor iste Shams Charania, jedan od najrelevantnijih izvora NBA glasina, vjerojatno tu ima i dosta istine. 

Prema njegovim navodima, Atlanta je u predsezoni imala ozbiljne namjere svoje redove pojačati dovođenjem Jaylena Browna i Domantasa Sabonisa. Na njihovu žalost, oni su potpisali nove ugovore s već postojećim poslodavcima - Brown je od Bostona 115 milijuna kroz sljedeće četiri sezone, dok je Litavac inkasirao 75 milijuna dolara vrijedno produljenje s Indoanom. 

Hawksi u svojim redovima imaju jedan od najpotencnijih dueta lige - Trae Young i John Collins, a pored njih tu je još mlada baza koju nadopunjuju Cameron Reddish, Kevin Huerter i De'Andre Hunter. Da im je pošlo za rukom dovesti Browna i Sabonisa, okupili bi izuzetno mladu momčad koja bi kroz nekoliko sezona imala potencijal pretvoriti se u dominantnu silu lige. 

No, i bez spomenutog dvojca, u Trae Youngu dobili su franšiznog igrača, John Collins se kao 19. pick drafta razvio u centra s All-Star brojkama, tako da nema sumnje da će navijači u Atlanti imati mnogo razloga za zadovoljstvo u narednim sezonama. 

(foto: Reuters)


Tagovi

NBADomantas SabonisJaylen Brown

Ostale Vijesti