reuters
reuters

Bojan Bogdanović potvrdio pobjedu Utah Jazza u Salt Lake Cityju protiv opasnih Clippersa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.06.21. | 09:31

Babo je bio jedan od ključnih igrača ekipe iz Salt Lake Cityja

Jučerašnji program NBA lige donio nam je prva polufinala zapadne konferencije. U mega okršaju Utah Jazza i žilavih Clippersa, pobjednik nije bio poznat sve do posljednjih pet minuta susreta. Clippersi su sve do početka posljednje četvrtine bili u vodstvu, no Jazz je “ubacio u petu brzinu” i okrenuo utakmicu u svoju korist. Iako je Mitchell odradio utakmicu za pamćenje s 45 postignutih poena, upravo je Babina trica za 103 – 93 prelomila utakmicu u korist domaćina. Bogdanović je ubacio 18 poena, dodao 5 skokova i dodao jednu asistenciju. Za Clipperse je dobru minutažu odradio naš Ivica Zubac. Od 20 minuta što je proveo na terenu, ubacio je 11 poena, tome dodao 6 skokova i tri asistencije.

U drugoj utakmici večeri, pratili smo revanš Philadelphije i Atlante. Nakon iznenađujuće pobjede gostiju u prvom susretu, sinoć je Philly kontrolirao cijelu utakmicu. Na kraju treće četvrtine Atlanta se opasno približila izjednačenju, no početkom posljednjeg kvartala Dwigth Howard i Milton su napravili 9-0 seriju i tako priveli mirno susret svome kraju. Za domaće je najuspješniji bio Embiid s double-double učinkom. 40 poena, 13 skokova i dvije asistencije. Konačni rezultat 118-102.

Bojan Bogdanović se odlično snašao u Utahu. Njegov Jazz je regularni dio sezone završio kao najbolja momčad cijele lige, a dobar dio tereta ponio je naš reprezentativac s prosjekom od 30 minutana parketu uz 17 koševa, četiri skoka i dvije asistencije. Sličan učinak je imao i sinoć. Tko zna, možda Jazz potvrdi svoj status favorita iz regularnog dijela sezone i dođe do samog kraja. Tamo će ih, po svemu sudeći, čekati Brooklyn.


Tagovi

Bojan BogdanovićNBAplayoffLos Angeles ClippersDonovan Mitchell

Ostale Vijesti