Blockbuster u najavi: DeAndre ide u Cleveland?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.11.17. | 14:36

Cavaliersi žele još jednog All-Star igrača u momčadi.

Cavaliersi navodno razmatraju mogućnost razmjene u kojoj bi u Los Angeles poslali Tristana Thompsona za DeAndrea, piše Cleveland.com.

DeAndre je u posljednjoj godini ugovora, ali ima i igračku opciju za sljedeću sezoni u kojoj bi trebao biti plaćen velikih 24 milijuna dolara. Trenutno je s 29 godina u 'prime timeu', a Cavsi smatraju da bi im jako dobro došao ispod koša. Jednom je bio All-Star, jednom u All-NBA najboljoj petorci i dva puta u All-NBA najboljoj defenzivnoj petorci.

Ove sezone bilježi 10,4 poena, 13,8 skokova i 1,2 bloka u prosjeku za svoje Clipperse koje su pogodile ozljede Teodosića, Beverleya i Gallinarija pa trenutno izgledaju prilično loše i jasno je kako nemaju realne šanse za ozbiljniji rezultat, a upitno je mogu li uopće ući u doigravanje.

Što bi Clippersi dobili u povratnom paketu? Thompson je tri godine mlađi, a prošle sezone je u prosjeku bilježio 8,1 poen i 9,2 skoka, no loše je ušao u ovu sezonu, a trenutno je u procesu oporavka od ozljede pa ga ni nema na terenu. On ima ugovor do ljeta 2020. godine.

Uskoro se u momčad vraća Isaiah Thomas koji još nema službeni nastup za Cavse, a dodavanjem još jednog All-Star igrača u momčad Cleveland želi biti siguran kako može do naslova na Istoku, ali i biti opasnost za Golden State.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

DeAndre JordanTristan Thompson

Ostale Vijesti