USA TODAY Sports
USA TODAY Sports

Babo se vratio na teren i upisao jako dobar učinak za 17 minuta, LaMelo izludio ljude asistencijama (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.12.20. | 13:59

Vesele vijesti iz Sjedinjenih Država.

U drugoj noći NBA predsezone odigrano je sedam utakmica.

Trebali smo vidjeti sraz Bojana Bogdanovića i Darija Šarića u utakmici Utah Jazza i Phoenix Sunsa, no Šibenčanin ju je presjedio radi problema s mišićem noge. Momčad iz Salt Lake Cityja odnijela je pobjedu 119:105.

No bitnije jest da se Babo ponovno vratio na teren. Za 17 minuta na parketu postigao je 11 poena uz šut iz igre 4/10, od čega 2/6 za tricu. Tome je dodao četiri skoka te po jednu asistenciju i ukradeno loptu, a nije imao niti jednu izgubljenu.


Svjedoci kažu da je Bojan izgledao jako i svježe, a imao je identičnu minutažu kao i ostale dvije zvijezde momčadi, Donovan Mitchell i Rudy Gobert. Najefikasniji je bio Jordan Clarkson s 22 poena, dok je kod Phoenixa to bio Langston Galloway sa 17 poena. Zvjezdana prinova Chris Paul također je pošteđen ove utakmice, kao i Jae Crowder.

U tijesnoj pobjedi nad Denver Nuggetsima Steph Curry je za svoje Golden State Warriorse u 21 minuti postigao svega 10 poena uz šut za tricu 2/7, no ne sumnjamo kako će do regularne sezone naštimati ruku.

Dodajmo kako se istaknuo mladi Francuz Theo Maledon draftiran od strane Oklahoma City Thundera. Donedavni igrač ASVEL Lyona je u pobjedi nad San Antonio Spursima odigrao 29 minuta i upisao 20 koševa uz šut 7/14 (2/4 za tricu) uz pet skokova, dvije asistencije i samo jednu izgubljenu loptu. Jako dobar i zreo debi za mladog beka Thundera.  

Dodajmo kako je LaMelo Ball debitirao za Charlotte Hornetse i, iako se nije pretjerano iskazao šutom, pokazao je dobar dio svog nevjerojatnog razigravačkog talenta.

Kratke isječke možete vidjeti na OVOM linku.


Tagovi

Bojan BogdanovićLaMelo BallDario ŠarićNBA predsezonaNBA

Ostale Vijesti