Anzulović više nije trener Splita, zamijenio ga legenda kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.03.19. | 11:55

Zula mlađi je imao ugovor do ljeta 2020.

Vladimir Anzulović više nije trener Splita. Uprava kluba koji se trenutno nalazi na 3. mjestu tablice hrvatskog prvenstva i 7. mjestu Druge ABA lige, zahvalila se 41-godišnjem treneru koji je u klub došao prošlog ljeta i imao je ugovor do ljeta 2020.

„Žalim što nisam dovršio započeto na Gripama, ali svjestan sam svih zamki, koje nosi trenerski posao. Vjerujem da sam ostavio kvalitetne temelje, iskreno i ja sam rezultatski očekivao više, ali niz okolnosti, u prvom redu mislim na ozljede, dovele su nas do ove situacije u kojoj smo se razišli“, rekao je Anzulović za klupske stranice KK Split.

Umjesto Anzulovića na klupu je sjela legenda kluba, Ante Grgurević. On je do sada bio šef omladinskog pogona i pomoćnik Anzuloviću, a na klupi će biti do kraja ove sezone.

„Nema tu prevelikih priča, idemo raditi, prebroditi ovaj period, jednostavno sport je takav da se čest ne zna što donosi sutra. Stavio sam se na raspolaganje klubu, koji je iznad svih nas, i tako uvijek mora biti. Anzuloviću hvala na svemu što je odradio, uz mene će na klupi biti Ante Marović i Hrvoje Radanović“, rekao je Grgurević.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Vladimir AnzulovićAnte GrgurevićKK Split

Ostale Vijesti