Ako Verrati ne počne štrajkati, Barca dovodi dva veznjaka iz Premiershipa za vrtoglavu cifru

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.06.17. | 15:39

Na Camp Nou imaju plan B…

Kako danas izvještava španjolski Sport, Barcelona je pripremila „plan B“ u slučaju da transfer talijanskog veznjaka Marca Verratzija iz PSG-a na Camp Nou propadne.

Barcelona je navodno savjetovala Verrattiju da se ne odazove na prozivku u PSG-u 4. srpnja kako bi prisilio svoj klub da počne pregovore s Španjolcima.

Međutim, transfer je trenutno pod velikim znakom pitanja, a španjolski novinari tvrde kako u Barceloni ne žele ništa prepustiti slučaju i kako su pripremili „plan B“. A taj se plan navodno sastoji u dovođenju dvojice veznjaka iz Premiershipa za novce koji se ne bi potrošili na Verratija.

U pitanju su, tvrde španjolski novinari, Ander Herrera iz Manchester Uniteda, koji je već igrao pod Ernestom Valverdeom u Athletic Bilbau, i veznjak Leicestera Riyad Mahrez. Procjenjuje se kako bi Barcelona za Španjolca mogla iskeširati 40 milijuna eura, a za Alžirca 35. Sve, naravno, ovisi o tome hoće li PSG biti zainteresiran za prodaju Verratija, a kako će se razviti ova situacija trebali bismo saznati vrlo brzo…

(Foto: Action Images)


Tagovi

prijelazni roktransferiBarcelonaMarco Verratti

Ostale Vijesti