Noć ozljeda: Curry i Jack ozlijedili koljena, Farieda iznijeli iz dvorane zbog ozljede vrata (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.01.16. | 12:33

Tri su se ozljede dogodile sinoć na NBA parketima.

Široj javnosti najzanimljivija svakako je ona Stephena Curryja. On se na utakmici Golden Statea protiv Denvera vratio nakon dvije utakmice pauze zbog ozljede koljena, ali povratak nije bio uspješan. Nakon samo 14 minuta igre Curry je u kontaktu s Jameerom Nelsonom dobio udarac u koljeno i nije mogao nastaviti utakmicu.

„Nevjerojatno, u isto mjesto kao i prošli put i to u obrani. Srećom, udarac nije bio onakav kao prošli put. Sutra ćemo točno znati što se dogodilo, ali sam optimističan“, izjavio je Curry nakon utakmice ali nije precizirao hoće li propustiti još poneku utakmicu. No, s obzirom da su Warriorsi na omjeru 31-2 mala pauza možda bi bila poželjna.

U istoj utakmici ozlijedio se Denverov Kenneth Faried. On je 15 sekundi prije kraja produžetka glavom udario u svojeg suigrača Willa Bartona. Pri tome mu je malim guranjem 'pomogao' Marreese Speights. Faried je pri tome ozlijedio vrat, a iako je nakon udarca par minuta ostao na nogama, od udarca mu je pozlilo pa je u polusvjesnom stanju odnesen iz dvorane. Faried je odmah odveden u bolnicu, a još uvijek nije poznato njegovo stanje.

Možda je i najgore izgledala ozljeda Jarretta Jacka. Playmaker Brooklyna ozlijedio je desno koljeno na utakmici protiv Bostona, a znak da je ozljeda ozbiljna je činjenica da se Jack ozlijedio u raskoraku, bez protivnika oko sebe. Obično takve ozljede budu i najteže.

Nikada nisam osjetio ovakvu bol i odmah sam znao da je nešto. Pokušavam ostati ozbiljen u ne špekulirati o tome koliko ću biti van parketa. Optimističan sam i nadam se najboljem“, izjavio je Jack nakon utakmice koji će danas obaviti detaljne preglede kako bi se znalo koliko će izbivati s parketa. Prve neslužbene prognoze govore o dva mjeseca stanke.

(Screenshot: Youtube)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Kenneth FariedJarrett JackStephen Curry

Ostale Vijesti