vijest

0

Zagrepčanin uz ludu sreću zaradio 150 tisuća kuna

26.07.2017 13:03 | Germanijak

Dan kojeg će stanoviti Zagrepčanin pamtiti do kraja života.

Veličina slova A A A

Igrač Germania Sport kladionice u poslovnici na Kvatriću uplatio je grčki Kino loto, sistem 6 od 6, i uz dozu lude sreće zaradio nevjerojatnih 150 tisuća kuna.

Igrač je na svojem listiću zaokružio šest sretnih mu brojeva – 21, 30, 36, 42,60 i 70 – i, pogađate, izvučeno je svih šest. Radi li se o sretnim brojevima igrača Germanije i standardnom sistemu kojeg igra ili ih je izabrao proizvoljno, nije ni bitno. Vjerujemo kako nije mogao niti sanjati da će mu grčki loto baš danas donijeti ovakav sjajni dobitak.

Ukupni dobitak na listiću, na 30 uloženih kuna, iznosio je 185.250 kuna, a kada se odbije porez sretni igrač je zaradio ranije spomenutih 150 tisuća.

Čestitamo našem sretnom dobitniku koji je zaradio zaista vrhunski dobitak. Za pogoditi loto potrebna je nezaobilazna doza sreće, ali i ustrajnosti. Germania Sport kladionica u svojoj ponudi ima više od 50 različitih vrsta lota, a baš na grčkom Kino lotu imamo najopširniju razradu u Hrvatskoj. Možete se kladiti na zbroj svih izvučenih brojeva, najmanji i najveći izvučeni broj, pa i igre poput ukupnog broja parnih izvučenih brojeva. Primjer našeg igrača koji je zaradio veliki dobitak dokazuje kako ovakve igre mogu zaista donijeti pravu sreću“, rekao je Davorin Drmečić, menadžer poslovnih procesa u Germania Sport kladionici.

(Foto: Germania Sport)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka