vijest

0

Točno prognoziraj i osvoji 500 kuna za sebe i frenda!

09.01.2018 15:24 | Germanijak

Veličina slova A A A

Na Facebook i Instagram profilu Germania Sport kladionice priključi se nagradnom natjecanju „Osvoji 500 kuna za sebe i frenda“.

Do početka prve službene utakmice hrvatske rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u rukometu 2018., 12.01.2018. godine u 20:30 sati, prognoziraj koliko će ukupno golova postići Hrvatska u prvom krugu natjecanja.

Izabranike Line Červara u prvom krugu Europskog prvenstva očekuju tri utakmice, otvaranje natjecanja protiv Srbije u petak, 12. siječnja s početkom 20:30 u splitskoj Spaladium Areni te potom u nedjelju, 14. siječnja okršaj protiv Islanda i dva dana kasnije, 16. siječnja, ogled protiv Švedske.

Na Facebooku i Instagram profilu Germania Sport kladionice ostavi svoju prognozu koliko će „Kauboji“ zabiti ukupno golova svojim protivnicima u prvom krugu Europskog prvenstva, a uz prognozu obavezno napiši svoje korisničko ime sa računa za klađenje u Germania Sport kladionici, označi prijatelja i napiši njegovo korisničko ime sa računa za klađenje u Germaniji jer ako točno pogodiš i tebe i frenda nagrađujemo sa po 500 kuna vaučera za klađenje!

Požuri, želimo ti puno sreće!

Pravila ovog nagradnog natjecanja pronađi OVDJE.

(Grafika: Vedran Duhaček)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka