vijest

0

Sedam dana čekao zadnji par, a onda dobio sjajan dobitak i stavio jednu ruku na Tiguan!

04.12.2017 09:35 | Germanijak

Zakuhava se naše nagradno natjecanje „Pogodi najveći tečaj na Volkswagen Tiguan“.

Veličina slova A A A

Ušli smo u dva posljednje tjedna nagradnog natjecanja „Pogodi najveći tečaj na Volkswagen Tiguan“. Do 18. prosinca možete sudjelovati u utrci za ovim sjajnim automobilom, ali i skuterom Yamara Aerox R te pametni telefon iPhone 8, a danas imamo i novog vodećeg u našem natjecanju.

Na prvo mjesto probio se igrač Germania Sport kladionice iz Umaga koji je pogodio nevjerojatan listić s tečajem 12.599! S uložene 2 kune dobio je 22.069 kuna, od čega na ime bonuse Germania Sport kladionice 1.436 kuna, te trenutno u rukama ima i Volkswagen Tiguan.

Zanimljivo je da su se na njegovom listiću našle 10 utakmica odigranih 26. studenog, a za jučer je ostao samo dvoboj ruske Premier lige između Anžija i momčadi SKA Khabarovsk. Igrao je naš kladitelj 'jedinicu' na taj dvoboj, tečaj je bio 1,90 i sigurno mu nije bilo lako čekati sedam dana da se odigra posljednja utakmica na listiću, inače dvoboj dvije posljednje momčadi ruske lige. Na kraju se sve riješilo u 8 minuta do kada je Anži već imao 2:0, a kada su gosti u 26 minuti dobili crveni karton, sve je bilo gotovo…

(Screenshot: Germania Sport)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka