vijest

0

Samo u Germaniji igraj eSports i prijeđi na novu razinu!

01.02.2018 16:16 | Germanijak

Germania Sport kladionica obogatila je svoju ponudu.

Veličina slova A A A

Germania Sport kladionica prva u Hrvatskoj uvrstila je u svoju ponudu klađenje na popularni eSports. Radi se o profesionalnim natjecanjima u video igrama, koje se odvija diljem svijeta. Igrači se natječu u pojedinim disciplinama, odnosno videoigrama, a Germania jedina u Hrvatskoj nudi mogućnost klađenja na eSports!

Samo u Germaniji možeš svakodnevno birati tipove sa raznih natjecateljskih turnira i naplatiti svoje znanje o eSportsu.

Ako još nisi, upoznaj se sa eSportovima i postani stručnjak za gamersku industriju. Isprobaj novu razine akcije i kladi se na eSports samo u Germaniji.

Industrija eSports jedna je od najbrže rastućih industrija trenutno u svijetu, prošle godine prihodi su iznosili oko 700 milijuna dolara, a predviđa se da će do 2020. prihodi od eSports doseći nevjerojatnih 1,5 bilijuna dolara i može se reći da su eSports postali jedan od najpopularnijih sportova u svijetu.

Analogno rastu eSports industrije i globalne ekspanzije u porastu je i klađenje na eSports, a zbog fanova tog sporta u Hrvatskoj, Germania Sport kladionica odlučila je u svoju ponudu uvrstiti mogućnost klađenja na pojedine turnire, kao prva i jedina u Hrvatskoj!

Trenutno u ponudi postoji mogućnost prematch i live klađenja na LoL (LeagueofLegends), Dota 2 (DefenceoftheAncients 2) te CS: GO (Counter Strike: Global Offensive), a većinu turnira možeš i direktno pratiti u Live prijenosu kao registrirani korisnik Germania online računa.

LoL iliti LeagueofLegends, krajem 2017. službeno je postala najraširenija online igara. LoL se igra na jednoj mapi, svaka od dvije momčadi ima pet članova i počinju na suprotnoj strani mape u području koje se naziva SpawningPool, blizu kojeg je Nexus. Partiju dobiva ona ekipa koja uništi protivnički Nexus, a do toga svaku od ekipa čekaju ljudski, ali i „neutralni“ protivnici. U prematch ponudi Germania nudi klađenje na pobjednika dok je u live ponudi klađenje na pobjednike mape 1 i 2, hendikep i kontrahendikep, točan rezultat meča (2:0, 0:2, 2:1, 1:2), under/over mapa, koja će ekipa imati više tzv. kill-ova kao i koja će ekipa uništiti prvi inhibitor, srušiti toranj, ubiti zmaja ili Barona.

U Dota 2 također igraju dvije ekipe, jedna protiv druge, a svaka ima pet igrača. Svaki igrač kontrolira jednog „heroja“, od kojih svaki ima različite sposobnosti i uloge. Borba se odvija na različitim mapama, a ekipa koja prva uništi veliku građevinu, koja se naziva „Ancient“ u bazi protivnika je pobjednik. I ovdje Germania nudi prematch (na pobjednika) i live klađenje s bogatom razradom. U liveu klađenje na slične opcije kao i kod League of Legends. Tu mislimo klađenje na pobjednika mape 1 i 2, under/over mapa u meču, hendikepe i kontrahendikepe, točan rezultat meča (2:0, 0:2, 2:1, 1:2), koja će ekipa imati više tzv. kill-ova u te koja će ekipa prva uništiti barake koje su ekvivalent inhibitora iz LoL-a, srušiti toranj, ubiti zmaja Roshana koji je pandan Barona iz LoL-a  i skupiti item Aegis koji se dobije nakon ubijanja Roshana.

Counter Strike: Global Offensive je multiplayer FPS (first-personshooter) koji se vrti oko borbe dvaju ekipa, Terorista i Protu-Terorista. Teroristima je cilj postaviti bombu na određeno mjesto ili eliminirati sve članove protivničke ekipe, a Protu-Teroristima onemogućiti postavljanje bombe ili eliminacija svih članova Terorista. Da bi se dobila runda (i zaradio bod) momčad mora eliminirati sve i jednog člana protivničke ekipe. Meč se igra na 30 rundi, a pobjednik je ekipa koja prva skupi 16 bodova, dok se u slučaju rezultata 15:15 igraju produžeci u kojima pobjednik mora dobiti s dva razlike (npr, 17:15, 18:16).

Veći broj igara, Germania ima u live ponudi nego u prematch (pobjednik) iako se očekuje i proširenje ponude prije početka meča. U liveu se nude opcije klađenja na pobjednika meča, ukupan broj odigranih mapa (under/over), hendikep i kontrahendikep te točan rezultat mape.

Tijekom veljače, Germania najavljuje velik broj turnira League of Legends u ponudi, npr. Tencent League of Legends Pro League Spring 2018 (LPL Spring 2018), League of Legends Champions Korea (LCK Spring 2018), North America League of Legends Championship Series (NA LCS Spring 2018) i European League of Legends Championship Series (EU LCS Sring 2018).

Od turnira Dota 2 možeš plasirati oklade na StarLadder i-League Invitational Season 4 te Electronic Sports League Katowice 2018 (ESL One Katowice 2018) dok se u Counter Strike: Global Offensive možeš kladiti na čak devet turnira od kojih su neki WESG 2018 Asia Pacific Regional te North American Regional, Assembly Winter, IEM Katowice 2018, CS Summit 2, Legends Cup itd.

Live prijenosi i prematch i live ponuda nalazi se na www.germaniasport.hr, a odigrati možeš i u svim poslovnicama Germanije u Hrvatskoj.

Germania - kladionica koja daje više

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka