vijest

0

Naplati najveći promašaj: 2.000 kuna odlazi u Split

08.07.2018 12:01 | Germanijak

Na listiću sa 11 parova, promašio 1 i pogodio najveći ukupni tečaj.

Veličina slova A A A

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

Danas je 2.000 kuna otišlo u Split, našem igraču koji je svoj listić uplatio u poslovnici u Vukovarskoj. On je odigrao listić s 11 parova, između kojih je bila i utakmica između Hrvatske i Rusije. Za taj ogled je izabrao pravu okladu – X2 i 2+ gola, pogodio je još 9 parova, ali je veliko dobitak izgubio na utakmici Dallen Aerbin – Sichuan Juniu gdje je igrao da će u prvom poluvremenu pasti najmanje 2 gola. No, prvih 45 minuta je završilo rezultatom 1:0, listić je 'pao', ali je naš kladitelj imao sreće te je u konkurenciji za 'Naplati najveći promašaj' imao najveći ukupni tečaj pogođenih parova, 367,63, pa je dobio 2.000 kuna.

(Grafika: Germanijak)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka