vijest

0

Ludi dobitak uz čudesni Germania bonus!

01.03.2017 14:16 | Germanijak

Nevjerojatan ludi listić odigran je u Zadru.

Veličina slova A A A

(Ludi listić možete pogledati i OVDJE)

Sretni igrač Germania Sport kladionice sjajno je naplatio znanje i sreću! Na svom ludom listiću je odabrao deset parova i uplatio 20 kuna te se nagradio super ludim dobitkom od nevjerojatnih 173.332,47 kuna!

Dobitak je podebljan s čak 19.469,17 kuna Germania bonusa, a doista se može reći da ovaj listić ulazi u konkurenciju najboljeg listića godine!

Sretnik je 'gađao' neriješene ishode u dvije utakmice druge talijanske lige, a isplatilo se odigrati i da će i Juventus i Napoli postići pogodak u polufinalu talijanskog Kupa. Prošla je i igra na Valenciju protiv Leganesa u Primeri, a u ostalim odabranim parovima je dobar potez bio odigrati 'dvojku' jer je sve prošlo!

Betis je slavio kod Malage u španjolskom prvenstvu, a Newcastle kod Brightona u drugoj engleskoj ligi. Listić je 'začinjen' s još jednim teniskim i tri hokejaška para. Naša igračica Mirjana Lučić-Baroni nije razočarala protiv Belinde Bencic u Acapulcu, a prošle su i dvojke u NHL-u i AHL-u.

Sve skupa, deset odabranih parova na ovom ludom listiću je donijelo ludi ukupni tečaj 10.246,93 i dobitak je na ulog od 20 kuna bio sjajan, čak 173.332,47 kuna, uz Germania bonus od deset posto 19.469,17 kuna. Što drugo reći, osim svaka čast!

(Foto: Screenshot Germania Sport)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka