vijest

0

Imamo pobjednika! Volkswagen Up ide u Zagreb!

01.11.2017 13:32 | Germanijak

Podijeljene su vrijedne nagrade.

Veličina slova A A A

Završeno je izuzetno uzbudljivo nagradno natjecanje 'Pogodi najveći tečaj za Volkswagen UP', koje je organizirala Germania Sport kladionica u periodu od 1. do 31.listopada 2017. Doslovce do posljednjeg trenutka vodila se žestoka bitka za nagrade, a do ludih promjena na prva dva mjesta, došlo je proteklog vikenda, pri samom kraju natjecanja!

Prvo mjesto i glavna nagrada odlazi našem igraču iz Zagreba, koji je na Črnomercu u subotu odigrao ludi nogometni listić sa čak devet parova i pogodio ukupni tečaj 8.549,77. Evo njegovog listića:

(Listić možete pogledati i OVDJE)

> Pogodio tečaj 8549,77 i preuzeo prvo mjesto u našem nagradnom natjecanju!

Osim sjajnog dobitka od 16.379,34 kune, na ulog od samo dvije kune, vlasnik listića sa najvećim pogođenim tečajem u sklopu ovog nagradnog natjecanja će za glavnu nagradu kući odvesti  automobil Volkswagen Up.

(Listić za drugo mjesto možete pogledati OVDJE)

Druga nagrada, skuter besprijekornih performansi - Yamaha Neo's, ide u Pribislavec, igraču koji je u nedjelju pogodio tečaj 7.504,48. Osim toga, zahvaljujući sjajno odigranom listiću, pripao mu je i nevjerojatan dobitak od 57.727,07 kuna.

> Nova promjena! Pogodio tečaj 7504,48 i zasjeo na drugo mjesto našeg nagradnog natjecanja!

(Listić za treće mjesto možete pogledati i OVDJE)

I za kraj, treće mjesto ide našem igraču u Zagrebu, koji je u poslovnici na Ravnicama 19. listopada na osam utakmica skinuo tečaj 3.994,35. To je dugo vremena bio vodeći tečaj za VW UP, do minulog vikenda, kada su sjajni listići pokorili vrh, a ovaj je sretnik nagrađen mobitelom posljednje generacije Samsung Galaxy S8!

> Novi vodeći u utrci za VW Up: Majstor pogodio tečaj od - 3.994!

Čestitamo svim igračima koji su sudjelovali u natjecanju i s obzirom da je Germania - Kladionica koja daje više, uskoro vas očekuju nova iznenađenja!

Puno sreće u igri!

(Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka