vijest

0

HUMANITARNI LISTIĆ: Uručena donacija koju je Marijo Možnik dobio za Krijesnicu

19.05.2017 15:29 | Germanijak

Hrvatski gimnastičar je osvojio 4.016 kuna za udrugu za pomoć djeci i oboljelima suočenim s malignim bolestima.

Veličina slova A A A

Uručena je još jedna donacija naše akcije Humanitarni listić u podne. Gimnastičar Marijo Možnik u ponedjeljak je 'složio' dobitni listić te zaradio 4.016 kuna za Krijesnicu, udrugu za pomoć djeci i oboljelima suočenim s malignim bolestima. Naš gimnastičar nije prisustvovati uručenju donacije jer se nalazi u Osijeku na Svjetskom kupu, ali je uputio pozdrave članovima udruge.

„Drago nam je da nas se Marijo Možnik sjetio prilikom sudjelovanja u ovoj akciji, a hvala i svim ostalima koji su svoje potencijalne dobitke namijenili upravo nama“, istaknula je Mirela Stanić Popović, izvršna direktorica Krijesnice, koja je, zajedno s Draganom Cvitićem, prisustvovala dodjeli donacije. Nju su u ime Germania Sport kladionice uručili Davorin Drmečić, direktor poslovnih procesa te Jasmina Globan, voditeljica marketinga.

„Udruga je osnovana 2000. godine, a stvarno djelujemo na raznim područjima – organiziramo besplatni smještaj u Zagrebu, grupe podrške, prijevode medicinske dokumentacije, edukacije, imamo info centar i još puno stvari. Činjenica je da smo prepoznati te se naš rad podupire, ali svaka donacija nam je uvijek jako dobrodošla“

Najavila je i aktualnu akciju koja udruga provodi.

„U organizaciji DVD-a Vodice, MNK Heroji 2007., Vatrogasne zajednice Šibensko-Kninske županije i udruge Krijesnica 13. ožujka smo počeli s velikim projektom Srce Kornatsko. Cilj projekta je obilježavanje 10 godišnjice kornatske tragedije na dostojanstven način i pri tome prikupiti donacije za Krijesnicu – udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.“

Akcija se provodi tako da će svi donatori dobiti zauzvrat dobiti lampione. Oni će se putiti istovremeno u cijeloj Hrvatskoj u znak sjećanja na poginule vatrogasce 27. kolovoza 2017. Sredstva prikupljena prodajom lampiona usmjerit će se na sustavnu i kontinuiranu rehabilitaciju djece liječene od maligne bolesti i njihovih obitelji.

(Foto: Germanijak)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka