vijest

0

Dinamo srušio Domoljubni listić, nastavljamo s akcijom s najboljim tečajevim u Hrvatskoj

04.08.2017 14:21 | Germanijak

Uspješno je bilo lansiranje našeg Domoljubnog listića.

Veličina slova A A A

Veliki dan hrvatskog nogometa u Germania Sport kladionici jučer smo obilježili lansiranjem Domoljubnog listića, posebnog listića na kojem smo vam dali najveći mogući tečaj na kombinirani uspjeh hrvatskih klubova u kvalifikacijama Europske lige.

Naime, u svim ostalim kladionicama ukupan tečaj na pobjede Dinama i Hajduka, odnosno na dvoznak Osijeka bio je 9,60, a u Germania Sport kladionici smo vas častili s ukupnim tečajem 11,00. I to se pokazalo pravim pogotkom.

Igrači su prepoznali ovu igru te smo na svim uplatnim mjestima Germania Sport kladionice imali veliki broj vaših uplata na Domoljubni listić, a dobitak je našim igračima uskratio Dinamo koji nije uspio pobijediti norveški Odd. Hajduk i Osijek su svoje 'ispoštovali'.

Kako se ova akcija odmah pokazala odličnom, tako ćemo u budućnosti za vas pripremiti što više Domoljubnih listića je moguće. Prvi sljedeći će biti za dva tjedna kada Dinamo, Hajduk i Osijek igraju prve utakmice posljednjeg pretkola kvalifikacija Europske lige. I tada ćemo povećati tečaj na onu brojku kakvu niti jedna druga kladionica nema.

Pratite Germanijak i Germania Sport kladionicu za sve najbolje igre u kladioničarskom svijetu.

(Foto: Pixsell/Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka