vijest

0

Idemo po novi dobitni Extra listić uz najbolji ukupni tečaj u Hrvatskoj!

10.10.2017 10:32 | Germanijak

Nakon jučerašnjeg prolaza našeg Extra listića, danas idemo sa novim parovima i kombinacijama!

Veličina slova A A A

Svi koji su se odvažili i na uplatnim mjestima Germania Sport kladionice jučer odigrali naš Extra listić, itekako mogu biti sretni! Prošla su sva tri odabrana para na listiću i specijalne kombinacije - gostujuća pobjeda Hrvatske protiv Ukrajine te da će Makedonija i Island doći do pobjeda protiv Lihtenštajna i Kosova bez primljenog pogotka. Tako je prošao i najbolji ukupni tečaj u Hrvatskoj, koji jučer, umjesto 6,24, iznosio 8,00! Čestitamo svima!

> Prošao naš Extra listić sa najboljim ukupnim tečajem u Hrvatskoj!

A Germania Sport kladionica je već danas pripremila novi Extra listić sa također uvećanim tečajevima na specijalne kombinacije utakmica nogometnih reprezentacija.

Današnji izbor su četiri utakmice europskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine: Francuska - Bjelorusija, Mađarska - Farski Otoci, Latvija - Andora i Belgija - Cipar, na kojima se igra da će domaćini pobijediti i to bez primljenog gola.

Ukupni tečaj na navedene utakmice i specijalne Germania igre inače bi iznosio 6,69, a u sklopu naše današnje akcije, Germania Vas časti povećanim tečajem, ujedno i najboljim u Hrvatskoj, od 8,00!

Extra listić možete odigrati na svim uplatnim mjestima Germania Sport kladionice do početka utakmica, odnosno 20:45! Puno sreće Vam želimo!

(Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka