Zaokruži Baska (1.80) i veliki dobitak ti LASKa (1.55)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.08.23. | 10:46

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Današnji četvrtak Germania otvara s najvećim tečajevima na dva velika favorita u Konferencijskoj ligi, među kojima je i Osijek protiv ZTE-a te na pobjedu Japanca Nishikorija protiv Kineza Shanga.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Real Sociedad - Girona (17.00), JEDINICA, 1.70

U prvom kolu španjolske La Lige domaći Real Sociedad priličan je favorit protiv katalonske Girone. Baski su prošle sezone bili izvanredni te su čak izborili Ligu prvaka, a u posljednje tri pripremne utakmice imaju dvije pobjede i remi, sve redom protiv ozbiljnih protivnika - Betis, Bayer i Atletico. Još kada znamo da su od Girone zadnji puta poraženi prije 13 godina, ishod je jasan.

LASK – Linz (19.30), JEDINICA, 1.55

Austrijanci su stigli do 3. kola, a ovdje pratimo dvoboj bodovno poravnatih rivala. Ali pazite ovaj statistički podatak. LASK je nanizao nekoliko uzastopnih pobjeda na domaćem terenu protiv Linza i posljednji puta su od njih poraženi na svojem terenu prije više od 10 godina.

Varaždin – Rudeš (1.80), JEDINICA, 1.80

Četvrto kolo HNL-a Varaždinci dočekuju u boljem raspoloženju. Nakon tri kola Varaždin ima tri remija, a u dvije utakmice ispustili su prednost od dva gola. Dakle, igraju jako dobro, samo malo moraju podići koncentraciju. Njihov današnji protivnik je Rudeš, koji je protiv Osijeka ispustio 0-3, a nakon prva tri kola ima nula bodova i 11 primljenih pogodaka. Varaždin s pobjedom može isprati gorak okus ispuštenih bodova i vjerujemo da će tako i biti.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti