Germania Sport kladionica
Germania Sport kladionica

U mjesecu humanosti Germania i gosti donirali 42.064 kune

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.01.21. | 10:55

Naši gosti u mjesecu humanosti dobicima na Humanitarnom listiću osigurali su 27.664 kuna za razne udruge, a Germania će uplatiti 14.400 kuna Palčićima.

Proteklog prosinca, mjeseca darivanja i humanosti, Germania Sport kladionica također se uključila u darivanje putem vlastite akcije Humanitarni prosinac.

Humanitarni listić, kojeg već godinama organiziramo na tjednoj bazi u suradnji s kolegama iz portala Germanijak i pri kojem smo za humanitarne udruge diljem zemlje zaradili preko 200 tisuća kuna, u netom završenom posljednjem mjesecu kalendarske 2020. godine pojačali smo intenzitet i svaki dan dovodili poznata imena iz svijeta sporta, kulture, glazbe, a na koncu s ponosom možemo reći kako smo ukupno zaradili 27.664 kune kroz dobitke na humanitarnim listićima, koje smo proslijedili na adrese nekoliko udruga.

Na svaki listić sportskog klađenja namjeren nekoj humanitarnoj udruzi, umjesto redovnih 400 kuna, uložili bismo 600 kuna, a redom su pogađali:

Domagoj Pavlović, rukometaš koji je svojih 4.356 kuna preusmjerio za Noinu Arku – Hrvatsku udrugu zaštitnika životinja.

Vedran Bađun, putopisac i avanturist koji je, također za Noinu Arku, uprihodio 3.678 kuna.

Maida Arslanagić, proslavljena rukometašica, čija donacija od 2.646 kuna će ići za Centar Sunce.

Luka Stepančić, rukometni reprezentativac i volonter u HU Dobra Volja, kojoj je zaradio lijepih 5.274 kune.

Rodrigo Corrales, španjolski rukometaš i prvi stranac u humanitarcu te Stepančićev dobar prijatelj koji je za istu udrugu, HU Dobra Volja, preusmjerio 5.118 kuna.

Domagoj Duvnjak, kapetan Kauboja i novopečeni klupski prvak Europe s Kielom, završio je krug dobitaka za HU Dobra Volja, kojom je udruzi uprihodio 5.094 kune.

Sergej Jakirović, nogometni trener Zrinjskog, koji je za kraj pogodio za Dječji dom u Nazorovoj, a u ime njegova listića, Germania Sport kladionica donirat će 1.498 kuna.

No nismo stali samo na ovim pogocima, nego ćemo sve promašene uloge proslijediti udruzi Palčići. Imali smo sedam pogodaka u mjesec dana i 24 promašaja, a svaki dan smo ulagali 600 kuna pa ćemo naše Palčiće pomoći s još 14.400 kuna.


Tagovi

humanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listić

Ostale Vijesti