Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATION
Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATION

Tipovi dana: Zadar stiže na korak do titule, X u Ligi nacija, deficit golova u Cardiffu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.06.22. | 11:11

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
HRVATSKA LIGA ZA PRVAKA | 20:00
Zadar - Cibona
ID: 6437395

Utakmica iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve i treća utakmica finala prvenstva Hrvatske u košarci. Branitelji naslova imaju priliku s dvije pobjede na domaćem parketu u Višnjiku stići do novog naslova prvaka. No, neće im biti lagano budući da ih je Cibona ove sezone svladala u šest navrata u devet međusobnih susreta, od čega su u Višnjiku do sada odigrali dvije utakmice i rezultat je 1:1. U finalnoj seriji, Zadar je u prvoj utakmici u Draženovom domu slavio s +7, a Cibona je u drugoj utakmici uzvratila s +4. Sada se igra prva od dvije utakmice u Zadru...


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.8)
Vrijedi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Švedska - Norveška
ID: 6437137

Oba skandinavska rivala otvorila su svoju skupinu Lige nacija s pobjedama. Švedska je slavila u Sloveniji 2:0, a Norveška u Srbiji s 1:0. Na jednoj strani Alexandar Isak i Dean Kuluševski, a na drugoj Erling Haaland i Martin Odegard. Očekuje nas zanimljiv i čvrst meč u kojem su sva tri znaka moguća. Zanimljivo, posljednja četiri susreta završila su neriješenim rezultatom. Prema tome, igra na novi X djeluje nam prilično primamljivo, osim ako ne vjerujete u 'zakon velikih brojeva'...


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.2)
Fiksevi dana
KVAL. ZA SP - EUROPA | 18:00
Wales - Ukrajina
ID: 6437230

Nogometna reprezentacija Ukrajine izborila je plasman u finale europskih dodatnih kvalifikacija za plasman na SP 2022. nakon što je u polufinalnom ogledu na Hampden Parku u Glasgowu pobijedila Škotsku sa 3:1, a sada u Cardiffu igraju protiv Walesa. Nogometna reprezentacija Ukrajine izborila je plasman u finale europskih dodatnih kvalifikacija za plasman na SP 2022. nakon što je u polufinalnom ogledu na Hampden Parku u Glasgowu pobijedila Škotsku sa 3:1. Zbog visokog uloga utakmice igramo da neće obje momčadi zabiti gol.


Oba tima daju gol

Tip: ne (1.68)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Portugal - Švicarska
ID: 6437402

Druge dvije momčadi ove skupine imaju ipak nešto drugačiju priču. Naime, Švicarska je u lošoj poziciji, točnije, najlošijoj nakon što ih je svladala Češka. S druge strane, Portugal je remizirao sa Španjolskom. Uspjelo je Ronaldovo društvo izjednačiti u 83. minuti, ali nije to bila predstava "na nivou" i zasigurno će se potruditi da im imidž dodatno ne sroza Švicarska, ali će se za to morati itekako potruditi. Očekujemo otvorenu i neizvjesnu utakmicu, igramo Germania kombinaciju - dvoznak na Portugal i dva do pet pogodaka na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1X i 2-5 (1.65)
Vrijedi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Češka - Španjolska
ID: 6437434

 Furija je apsolutni favorit ovoga susreta, iako je Češka od velike nepoznanice još od prošlog Eura na kojemu je namučila i Hrvatsku postala neugodan protivnik svakome tko im se nađe na putu. Uz to, oni su trenutno vodeći u ovoj skupini nakon što su svladali klasično kvalitetnu Švicarsku 2:1, a Španjolska je remizirala s Portugalom 1:1 i tako zapela na trećem mjestu skupine, barem za sada. To je već četvrti uzastopni međusobni remi ovih suparnika. Za ovu utakmicu vjerujemo da će biti podosta golova, stoga igra - dvoznak na Španjolsku i najmanje tri gola na utakmici nam djeluju dosta primamljivo.


Germania kombinacije

Tip: X2 i 3+ (2.4)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti