REUTERS/Ronen Zvulun
REUTERS/Ronen Zvulun

Tipovi dana: Tri zicera nude se kao lubenice, ali vrijedi probati iskoristiti i večerašnje HNL-utakmice

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 31.07.22. | 11:45

Proučute što smo danas izdvojili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1.LIGA | 17:30
Celtic - Aberdeen
ID: 6535269

Celtic i Aberdeen započinju novu sezonu u škotskom Premiershipu u nedjelju popodne u East Endu u Glasgowu. Sa škotskim prvakom i pomlađenom momčadi Donsa, to bi mogao biti uzbudljiv susret. Dok je Ange Postecoglou vezao ključne posuđene zvijezde Celtica i tako učvrstio momčad, Jim Goodwin je dobru kupovinu na Pittodrieju, dodavši devet igrača. Celtic je razumljivo favorit za naslov prvaka, a očekuje se da će Aberdeen, koji je potrošio više od milijun funti, znatno poboljšati prošlosezonsko deseto mjesto. No, danas popodne nema dvojbe…


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.25)
Fiksevi dana
FRANCUSKI SUPER KUP | 20:00
PSG - Nantes
ID: 6535291

PSG i Nantes borit će se za prvi trofej u francuskoj nogometnoj sezoni 2022./23. – francuski Superkup! PSG kao trenutni prvak Ligue 1 ima želju osvojiti svaki trofej u nadolazećoj sezoni. Momčad koju vodi Christophe Galtier igrala je u Aziji predsezonsku turneju. Lionel Messi , Neymar i Kylian Mbappe bili su headlineri ove turneje. Dok je Nantes imao domaću turneju za svoje predsezonske utakmice. Momčad koju vodi Antoine Kombouaré ima tešku misiju, a Germania nudi najveći tečaj na pobjedu domaćina, prema trome… Dabome!


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
BiH 1. LIGA | 21:05
Zrinjski - Leotar
ID: 6538444

Zrinjski je u prvoj utakmici otvaranja prvenstvene kampanje u derbiju poražen od Željezničara i to na domaćem terenu rezultatom 1:2. Leotar je pak remizirao sa Željezničarom te izgubio od Sloge iz Doboja. Zrinjski je favorit u ovoj utakmici, sastav Sergeja Jakirovića će željeti ispraviti poraz u prvom kolu i stići do tri boda, a osokoljeni su Plemići i pobjedom nad Tiranom u Konferencijskoj ligi.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.2)
Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 18:55
Osijek - Slaven Belupo
ID: 6535318

Nogometaši Osijeka u nedjelju od 18.55 sati igraju utakmicu 3. kola Hrvatske nogometneu kojemu će na svome stadionu ugostiti momčad Slaven Belupa. Bit će to samo tri dana nakon traumatičnog oproštaja od Europe. Još uvijek je crni oblak nadvijen nad Osijek. Zoran Zekić dobro zna da je Osijek sada sigurno' našpanan' na dokazivanje i iskupljenje, a moglo bi se prelomiti baš na njihovoj momčadi. Upravo to im se dogodilo i s Dinamom protiv kojega je Zekić zaradio najteži poraz u svojoj trenerskoj karijeri. No, vrijedi probati odigrati na goste, kad će osvojiti Gradski vrt ako ne danas!


Dvoznak

Tip: X2 (2.65)
Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 21:00
Rijeka - HNK Gorica
ID: 6535308

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Goricu na Rujevici u utakmici trećeg kola HNL-a. Gorica je u prve dvije utakmice upisala jedan remi (Šibenik) i jedan poraz (Osijek). S druge strane, Riječani su u prvom kolu slavili protiv Šibenika 1:0, a onda odmorili drugo kolo (odgođen Jadranski derbi), ali su ispali iz Europe. Poraženi su na gostovanju kod Djurgardensa (0:2) u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Konferencijske lige, te su na taj način okončali svoj europski put ove sezone. Nije Gorica baš momčad za vađenje, ali vrijedi probati, najveći tečaj daje Germania.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.05)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti