Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Tipovi dana: Tečaj na Dinamo ne smijemo propustiti, kao ni tečaj na golijadu hrvatske kolonije u Bruxellesu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.08.22. | 10:52

Pogledajte što smo za danas pripremili...

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 19:45
Ludogorets - Dinamo
ID: 6543198

Dinamovi su u Razgradu, gdje igrati prvu utakmicu trećeg pretkola protiv Ludogoreca. Ante Čačić poveo je na put 23 igrača. S momčadi su otputovali i Bruno Petković, Luka Menalo i Dario Špikić, igrači koji su zadnjih dana bili pod upitnikom zbog lakših ozljeda, ali u Zagrebu je ipak ostao Mahir Emreli.Plavi su favoriti, imaju skuplji i kvalitetniji kadar te više europskog iskustva. No, Dinamo će dočekati užarena atmosfera na omalenom stadionu u Razgradu. Do pobjede će teško, ali može se! Pogotovo ako znamo da je ovo najveći tečaj na pobjedu Dinama u državi!


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.75)
Vrijedi probati
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 19:00
Sheriff Tiraspol - Plzen
ID: 6543184

U sljedećem kolu pretkola Lige prvaka snage će odmjeriti Šerif Tiraspol i češki predstavnik Viktoria Plzeň. Sheriff je prošle sezone sjajno igrao u Ligi prvaka, odigravši sjajne utakmice u skupini smrti, gdje je bio izraziti autsajder, a na kraju ravnopravan sa svim protivnicima. Većini ih je također oteo bodove. Plzeň je prošle godine odlično završio sezonu, zahvaljujući čemu je osigurao naslov i plasman u ove kvalifikacije. Stjepan Tomas već je napravio velik korak na klupi Šerifa, a s uspjehom bi mogao i nastaviti. S obzirom na Šerifove dosadašnje rezultate, činjenicu da su zabili tri, a primili jedan u pet utakmica, igramo na 0-1 gola na susretu.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 0-1 (2.34)
Vrijedi probati
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 20:45
St.Gilloise - Gl.Rangers
ID: 6543180

Royale Union bio je više nego nesretan što nije osvojio trofej Jupiler Lige prošlog razdoblja, ali drugo mjesto na poretku im je pomoglo da osiguraju mjesto u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ovo će biti prvi euro-nastup slavnog belgijskog kluba kluba nakon dvoboja protiv Juventusa 1964. godine! Ključni napadač i najbolji strijelac Deniz Undav više nije dio momčadi, dok branič Koki Machida izostaje zbog ozljede. Rengersi s druge strane imaju velike ambicije i za Ligu prvak, a poznato je da se u sastavu iz Glasgowa nalaze tri hrvatska igrača. Ipak, Royale Union SG teško je pobijediti kod kuće, tako da im ovo sigurno neće biti jednostavan zadatak. Ovdje pak igramo na oba daju, a zašto ne dodati i 3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.25)
Vrijedi probati
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 21:00
Benfica - Midtjylland
ID: 6543202

Benfica će u utorak ugostiti Midtjylland na Estádio da Luz u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka. Benfica je prošlu sezonu završila na trećem mjestu u Primeira Ligi i osigurala izravan plasman u treće kolo kvalifikacija. Midtjylland je odigrao neriješeno u svom drugom kolu kvalifikacija protiv AEK Larnace, a pobjednik je morao biti odlučen penalima. Uspjeli su zabiti četiri od svojih pet jedanaesteraca i osigurati pobjedu od 4:3. Benfica je stigla do četvrtfinala prošle sezone, pretrpjevši ukupni poraz od 6:4 od kasnijeg viceprvaka Liverpoola. Igramo na pobjedu Portugalaca i to s hendikepom.


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
FARSKI OTOCI 1 | 19:00
Hb Torshavn - Vikingur
ID: 6542884

Derbi Farskog otočja! Trećeplasirani HB iz Torshavna dočekuje drugi Vikingur koji u ovom trenutku ima devet bodova više od HB-a, ali i devet bodova (uz jednu utakmicu) manje od vodećeg Klaksvika. Gosti se nalaze i u nešto boljoj formi, Vikingur je slavio u zadnje četiri utakmice, a, zanimljivo, sve četiri završile su s oba daju 3+. Prema tome...


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (1.65)

Tagovi

Tipovi danaprijedlozi i tipoviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti