Reuters
Reuters

Tipovi dana: Očekujemo pobjedu Hrvatske, 'maratonsko' finale US Opena i X u HNL-u

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.09.22. | 11:26

Današnji je dan prepun zanimljivih događaja, a mi smo složili i atraktivan listić.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Nadamo se da će vam isti pomoći u nastojanju da se ukrcate na Germanijin avion za Katar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 21:05
Lokomotiva - Varaždin
ID: 6635285

Par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve (a koji vas mogu odvesti u Katar). Varaždin zovu hit-momčad prvenstva, a iako su izgubili važnog igrača vjerojatno do kraja ove sezone, Igora Postonjskog, Kovačevićevi izabranici nastavili su koračati u istom smjeru. Zasad im ide dobro, uigrani su, nema ‘heroja’, momčadski duh je iznad svega… A to se i vidi. Što se tiče Lokosa, oni su zasad malo podbacili, ne toliko igrom koliko rezultatima. No, vratit će im se, a sigurno će i dolazak Šubarića biti jako dobar. Čavlina više nije preplaćen na jedinicu, što je jako važno. U današnjoj utakmici Čabraji se vraća nekoliko važnih igrača i očekuje se da Lokomotiva opravda ulogu favorita na domaćem terenu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 14:45
Finska - Hrvatska
ID: 6636205

Još jedan par iz rubrike Germania daje najveće tečajeve. Znamo mi da su Finci dobri, nedavno su nas svladali u Rijeci i ostavili bez Svjetskog prvenstva, a ovo danas je idala prilika da se naplate dugovi. Svima je jasno odakle dolazi najveća prijetnja po koš Hrvatske, ali naša reprezentacija igra sve bolje. Nema razloga za pesimizam, usprkos tome što znamo da košarkaši znaju nekad razočarati, danas vjerujemo da će slaviti, Kvaliteta je na njihovoj strani, brojni analitičari smatraju ih favortima, a mi im ne možemo ništa drugo poručiti osim – IGRAJ MOJA HRVATSKA!


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.75)
Vrijedi probati
GSM US OPEN - tvrda | 22:05
C.Alcaraz - C.Ruud
ID: 6637898

Finale! Baby Nadal protiv Španjolca kojeg već sad zovu ‘budućim brojem jedan’. Bit će ovo fenomenalan ogled, ne bi nas nimalo iznenadilo da meč ode u pet setova i da svjedočimo pravom spektaklu. Alcaraz je na putu do finala svladao Čilića, u posljednja tri meča igrao je po pet setova te je sigurno malo umorniji, ali je sigurno i prepun samopouzdanja. Ruud je pokazao kako nije isključivi zemljaš kako ga se predstavljalo prije par godina i da će sigurno biti u vrhu svjetskog tenisa u narednim godinama. Očekujemo fenomenalan meč i skoro pa smo sigurni da ćemo ga i dobiti. Favorit? Nema ga, ali hajmo reći da analitičari malo više vjeruju Alcarazu. Ali, mi vas pitamo, tko bi to bio iznenađen da Ruud pobijedi? Igramo na više od 40.5 gemova u meču.


Zbroj gemova meč

Tip: više (1.9)
Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 18:55
Slaven Belupo - Istra 1961
ID: 6635241

Četvrtina sezone je za nama, a Famaceuti su druga momčad lige. Da se njih pita, najbolje bi bilo da sudac svira kraj ovog prvenstva. Istra 1961, pomalo standardno, igra dobro, ali ih rezultat ne prati. Imali su nekoliko odličnih i nekoliko veoma slabih izdanja, baš u njihovom stilu. Slaven Belupo je danas favorit, ali ne treba goste unaprijed otpisati, baš kao što nije nemoguće da oni na kraju Koprivnicu napuste s bod(ovima). Vjerujemo da ćemo gledati dobar i otvoren ogled sa svake strane. Ova nam utakmica 'miriše' na jedan čvrsti X.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.7)
Vrijedi probati
TALIJANSKA 1. LIGA | 18:00
Lazio - Verona
ID: 6635910

Sariball je nešto što ili volite ili ne volite, nema između. Toma Bašić bi trebao igrati danas, baš kao što je sada jasno kako je Provedel jedinica domaćina nakon što je Maximiliano zaradio crveni karton u prvih 10 minuta u debiju. Verona više nema Hrvate, Tudor i Jurić su prošlost, ali kako igraju, sigurno je da im nedostaju. Doduše, u prošlom kolu su upisali svoje prvo slavlje. Da nisu, odnosno da je Sampdoria bila ta koja je slavila, u današnju utakmicu ušli bi kao 18. momčad Serie A. Lazio ove sezone igra jako dobro, tako da igramo 1 i najmanje dva gola na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 2+ (1.9)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti