Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Tipovi dana: O osvajaču Superkupa odlučivat će penali, oba daju 3+ u Rusiji i Norveškoj

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.07.22. | 11:19

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Vrijedi probati
HRVATSKI SUPER KUP | 20:00
Dinamo - Hajduk
ID: 6496298

U hrvatskom Superkupu susreću se dva najveća hrvatska kluba. Dinamo lovi sedmi, a Hajduk šesti Superkup. U šest dosadašnjih međusobnih dvoboja u omom natjecanju, obje momčadi slavile su po tri puta. Po jednom nakon raspucavanja s bijele točke, a prvi međusobni Superkup pripao je Hajduku nakon dva remija. Danas također igramo na remi. Dinamo u utakmicu ulazi kao prvak i sa statusom velikog favorita, no Hajduk je prošle sezone dokazao da je postao (donekle) ravnopravan prvaku. Pa, neka jedanaesterci odluče o prvom trofeju sezone...


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.8)
Vrijedi probati
RUSKI SUPERKUP | 18:00
Zenit - Spartak Moskva
ID: 6496370

Zenit, kao vladar Rusije, ima pik na osvajanje trofeja Superkupa. Neće mu biti lako jer ih je Spartak u svibnju izgurao na remi, konačnih 1:1. Bila je to utakmica iskušenja za sramotu Moskovljana iz listopada prošle godine kada ih je Zenit do nogu potukao sa 7:1. Međutim, jedno je sigurno – tradicija ovog para u obzir stavlja ishode da oba daju gol. Prema tome, igra na oba daju 3+ nam se čini kao svojevrsni 'zicer' sa sjajnim tečajem.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.15)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1. LIGA | 16:00
Bodo Glimt - Sarpsborg 08
ID: 6496155

Izjednačena je to utakmica između dva kluba na norveškoj tablici. Obje ekipe imaju šarene rezultate u posljednje vrijeme, kao i po 19 bodova. Inače, posljednji susret para u listopadu prošle godine Bodø/Glimt je dobio s 2:1. U posljednja četiri susreta para bilo je isplativo igrati igru ​​3+, dok je u četiri od pet utakmica zaredom bila uspješna igra GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (1.67)
Fiksevi dana
POLJSKI SUPERKUP | 20:10
Lech Poznan - Rakow
ID: 6496427

Momčad u kojoj igra Hrvat Fran Tudor nema razloga za kalkulacije, dok će Lech u kojem igra Antonio Milić možda biti primoran u borbu poslati rezerve, jer su mu važnije kvalifikacije za Ligu prvaka. Inače, Lech je tjedan dana prije početka Ekstraklase učinio sve da ne igra poljski Superkup s Rakowom. Nepovoljan je to termin za momčad iz Poznańa, za razliku od rivala iz Czestochowe, pobjednika nacionalnog kupa, odnosno posljednja utakmica para završila je konačnim rezultatom 1:3. Uz to, Rakow u posljednjih šest međusobnih susreta ima četiri pobjede i dva remija. Igramo dvoznak na Rakow i najmanje dva gola na utakmici!


Germania kombinacije

Tip: X2 i 2+ (1.63)
Fiksevi dana
WTA BUDIMPEŠTA - kval - zemlja | 13:50
B.Pera - K.Zavatska
ID: 6498091

A evo i jedan par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. U prvom kolu WTA turnira u Budimpešti prva nositeljica turira, ujedno i 123. na svijetu Amerikanka Bernarda Pera velika je favoritkinja protiv 227. na svijetu Ukrajinke Katarine Zavatske. Doduše, Petra se nalazi u dosta lošoj formi, izgubila je posljednjih pet mečeva, no, negativnu seriju mora prekinuti. Kad će ako ne danas protiv slabije rangirane Ukrajinke koju je nedavno na putu do plasmana na glavni ždrijeb Wimbledona zaustavila naša Jana Fett.


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.5)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenje

Ostale Vijesti