REUTERS/John Sibley
REUTERS/John Sibley

Tipovi dana: Kalkulantski u Londonu, malo golova u Dublinu, puno u Podgorici

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.06.22. | 11:39

Evo što vam preporučamo danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Vrijedi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Engleska - Italija
ID: 6448452

Da je koja godina ranije, al' bi se pripremali i navijači i igrači za ovakav susret. A još da je Mundijal...Uh. Ali dobro, ni Liga nacija nije za baciti, osobito kada suprostavimo na terenu Engleze i Talijane. Ne znaš koji više ginu za svoju reprezentaciju. Englezima uvijek nedostaje taj iskorak prema nekom većem rezultatu, a Italija je vratila stari sjaj osvojivši posljednji Euro upravo protiv - Engleza. Sada u skupini Lige nacija Italija stoji bolje, na prvom je mjestu, dok je Engleska posljednja, ali ipak je Gordi Albion favorit i to debeli po kvotama, no ne bi nas čudilo da Talijani i ovoga puta uspiju iznenaditi. Ovdje igramo na zbroj golova na utakmici 2-3.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 2-3 (1.95)
Vrijedi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Nizozemska - Poljska
ID: 6448441

Poljska se pokazala kao dobar takmac protiv Walesa, ali kasnije smo vidjeli da je i Wales u jako lošoj formi pa ta pobjeda, osobito nakon velikog poraza od Belgije 6:1 i nije puno značila. Uostalom, ako Poljska misli da je jaka, može to pokušati dokazati protiv Nizozemske, reprezentacije koja je i velikoj Belgiji utrpala čak četiri komada, a onda još i rutinski riješila Wales. Očekuje se sigurna pobjeda Nizozemske, a još ćemo malo 'zapapriti' cijelu igru s Germania kombinacijom 1 i 4+.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 4+ (3.05)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 18:00
Irska - Škotska
ID: 6448827

Susjedski okršaj i jedan od boljih derbija koji današnji dan nudi. Doduše, Irci imaju već dvije utakmice i oba poraza, a Škoti slavlje u jednoj odigranoj utakmici pa je teško ne naginjati na bolje stojeću reprezentaciju, ali što god odigrali, koeficijenti zovu na odigravanje ovoga para, iznos će se ugodno povećati. Danas očekujemo jednu čvrstu i tvrdu utakmicu s manje golova. Vjerujemo da jedna reprezentacija danas neće zatresti mrežu.


Oba tima daju gol

Tip: ne (1.68)
Vrijedi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Crna Gora - BiH
ID: 6448858

Podgorica će dočekati susjede iz Bosne i Hercegovine. Trenutno prvoplasiranu momčad skupine, a ujedno i favorita ovoga susreta. Džeko, Pjanić, Gojak i društvo trebali bi riješiti ovaj susret u svoju korist, ali na vrućem terenu protiv prskosne reprezentacije mogle bi se noge zatresti i opakim Zmajevima. Ako smo za susjedski derbi između Irske i Škotske igrali da na utakmici neće obje momčadi zabiti, ovdje igramo da hoće


Oba tima daju gol

Tip: da (1.98)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Mađarska - Njemačka
ID: 6448429

Evo i jedan par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Mađari su nakon Eura 2020. ponovno 'upali' u skupinu smrti. No, Ligu nacija su otvorili prvom pobjedom nad Engleskom nakon 1962., a onda su pružili dobar otpor europskim prvacima Talijanima u Cesseni (1:2). Sada Laka konjica dočekuje moćni Elf koji ne djeluje toliko moćno nakon dva remija u uvodna dva kola. Doduše, oba su bila protiv finalista zadnjeg Eura (1:1), a sada imaju priliku pobjedom protiv nominalno najslabije momčadi skupine istaknuti kandidaturu za plasman na završni turnir natjecanja, ali i za novi naslov prvaka svijeta.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.5)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti