Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Tipovi dana: Igramo točan rezultat na Osijek, a na dvobojima Šibenika i Rijeke pada više od 4 po utakmici

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 16.07.22. | 11:54

Imamo tri zicera i dva 'vrijedi probati'.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (Ž) | 21:00
Danska - Španjolska
ID: 6508928

Obje reprezentacije izgubile su od Njemačke koja je sigurna prva u grupi prije posljednje utakmice protiv Finske. Španjolska je izgubila s 0:2, a Danska s 0:4. Španjolke su u ovom dvoboju favoritkinje što potvrđuje puno lakše obračunavanje s Finkinjama nego što su to napravile Dankinje. Prije nešto više od godinu dana u međusobnoj prijateljskoj utakmici slavile su Španjolke s 3:0.


Germania kombinacije

Tip: 2 i 3+ (1.72)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1. LIGA | 17:30
Djurgarden - Varnamo
ID: 6509151

Evo nam i jednog para iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Rijekin suparnik u Konferencijskoj ligi u ovu utakmicu ulazi kao veliki favorit, s drugog mjesta prvenstvene ljestvice i četiri pobjede u nizu. Varnamo je tek 13 s isto toliko bodova iz isto toliko kola. Iako bismo zbog Rijeke voljeli da Varnamo iznenadi favorizirane domaćine i tako im snizi moral pred dvomeč s Rijekom, zbog naših igrača nadamo se pobjedi domaćina koju iz objektivnog aspekta možemo i očekivati. Sve osim pobjede domaćina bilo bi iznenađenje.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.45)
Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 19:00
Osijek - HNK Gorica
ID: 6508569

Nakon što su Dinamo i Lokomotiva sinoć na Maksimiru spektakularno otvorili 32. izdanje Hrvatske nogometne lige, danas sa svojom ligaškom sezonom kreću Osijek i Gorica. Bijelo plavi u ovaj dvoboj ulaze kao prilični favoriti, s trećeg mjesta iz prošle sezone u odnosu na šestu Goricu. Osijek se pojačao povratnikom u svoje redove Dionom Drenom Beljom, a Gorica je za sada imala dosta promjena u kadru. Domaćini su na svojem Gradskom vrtu, logično, veliki favoriti. S obzirom na to da je Osijek u 50 posto (tri) pripremnih utakmica slavio s rezultatom 1:0, a tako je nerijetko pobjeđivao i prošle sezone, zašto ne bismo na otvaranju prvenstva probali odigrati na isti rezultat?


Točan rezultat

Tip: 1:0 (6.25)
Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 21:00
Šibenik - Rijeka
ID: 6508557

Šibenik je klub koji je najviše mijenjao u odnosu na prošlu sezonu, barem u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka. I Rijeka u novu sezonu ulazi sa sastavom koji je nepoznanica. Oba kluba imaju i nove trenere, a ako je suditi po utakmicama iz prošle sezone, kada je Rijeka upisala sve četiri pobjede, očekuje nas golijada. naime, u prošloj sezoni ove su dvije momčadi u četiri međusobne utakmice zabili nevjerojatnih 18 golova, odnosno 4.5 po susretu!


Zbroj golova na utakmici

Tip: 4+ (2.55)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1.LIGA | 20:30
Independiente - Rosario
ID: 6509101

Ušli smo u osmo kolo prvenstva Argentine. Slavni Independiente je krenuo solidno, sa sedam bodova iz prva četiri kola, a onda je u iduća tri upisao poraze i trenutno je 22. sa sedam osvojenih bodova. Rosario ima identičan omjer, i jednaku gol-razliku (-4), samo što je Independiente u dosadašnjih sedam kola zabio sedam pogodaka, a Rosario tri. Ishod te ješko prognozirati, možda odigrati da oba kluba neće zabiti gol?


Oba tima daju gol

Tip: ne (1.73)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti