REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Tipovi dana: Hrvatska će biti na mukama protiv Francuza, tvrda utakmica Austrijanaca i Danaca

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.06.22. | 13:38

Evo što vam preporučamo danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Vrijedi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Hrvatska - Francuska
ID: 6437418

Nakon što su izabranici Zlatka Dalića potpisali sramotan 3:0 poraz protiv Austrije na otvaranju Lige nacija, sada se Modrić i društvo ipak moraju uozbiljiti. No problem je što ih na Poljudu očekuje okršaj s aktualnim svjetskim prvacima Francuzima protiv koje tradicionalno ima loš skor. No i Francuzi su startali porazom i to protiv Danaca, ali dolaze svejedno u Split u ulozi favorita. Bez obzira koliko bismo voljeli vidjeti pobjedu Hrvatske, tipovanje na Francuze zvuči kao logičan izbor.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.25)
Vrijedi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Austrija - Danska
ID: 6437232

I Austrija i Danska su osokoljene nakon pobjeda nad Hrvatskom odnosno Francuskom. Ovo je borba za vrh skupine, a blaga prednost bi mogla ići na stranu Austrijanaca, čisto na račun domaćeg terena. No nikoga ne bi pretjerano iznenadilo kada bi ovaj okršaj završio remijem, pa ne bi bilo loše probati odigrati na ishod bez pobjednika.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.45)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 20:45
Bjelorusija - Azerbajdžan
ID: 6437306

Bjelorusija i Azerbajdžan su na dnu skupine u kojoj se još nalaze Slovačka i Kazahstan. Oba sastava su upisala poraze u prvom kolu i sada će voditi žestoku borbu za bodove u drugoj utakmici. Teško je odrediti favorita u ovom ogledu, no ipak bi Bjelorusi mogli imati blagu prednost na račun domaćeg terena. No, u ovom slučaju bi ipak mogli vidjeti mali broj pogodaka u mrežama, s obzirom na manjak napadače kvalitete oba sastava.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 1-2 (1.8)
Vrijedi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Island - Albanija
ID: 6437104

Islanđani su u prvom kolu Lige nacija remizirali s Izraelom što sigurno nije oduševilo navijačke ove otočke države. Zato će na svom travnjaku protiv Albanije tražiti sva tri boda u ulozi favorita. Albanci su pak bili slobodni u prvom kolu, budući da su Rusi u ovoj skupini, a oni nemaju pravo nastupa na ovom natjecanju. S obzirom na to, Albanija će imati veliki motiv da iznenadi Islanđane na gostujućem terenu, pa bi se na koncu mogli osladiti pobjedom.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.9)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 20:45
Slovačka - Kazahstan
ID: 6437335

Kazahstan je u prvom kolu Lige nacija slavio nad Azerbajdžanom i to rezultatom 2:0. Slovačka reprezentacija je pak upisala pobjedu nad Bjelorusima od 1:0, pa ovaj dvoboj u Bratislavi odlučuje o lideru skupine. Jasno je da slovačka reprezentacija u svojim redovima ima više kvalitete i napadačkog baruta, i trebalo bi se dogoditi baš veliko iznenađenje na simpatični Kazahstanci napuste teren s nečime više od poraza na gostujućem terenu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.25)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti