REUTERS/Borut Zivulovic
REUTERS/Borut Zivulovic

Tipovi dana: Hendikep do hendikepa, ali put do Germanijinog aviona - barem repa

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.08.22. | 12:00

Pogledajte što smo danas izdvojili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Nadamo se da će vam isti pomoći u nastojanju da se ukrcate na Germanijin avion za Katar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 21:00
Trabzon - FC Kopenhagen
ID: 6589986

Prvak Danske slavio je u prvoj utakmici s 2:1, a sada serija seli u Trabzonspor, koji je nakon poraza u Kopenhagenu i teško stradao u prvenstvu kod Antalyaspora. Očekuje nas jedna izjednačena utakmica u kojoj su moguća sva tri znaka. Trabzon je favorit u ovom dvoboju, prije svega zbog fanatičnih navijača i aktivnog rezultata kojeg nose iz Kopenhagena, no, gosti su se dodatno napunili samopouzdanjem 3:0 pobjedom u prvenstvu nad Lyngbyjem u posljednjem kolu. Vjerujemo u produžetke, dakle pobjeda domaćih, barem minimalna…


Oba tima daju gol

Tip: da (1.65)
Vrijedi probati
ENGLESKI LIGA KUP | 20:45
Forest G. - Brighton
ID: 6589547

'Ekološki" Forest Green na svojem The New Lawnu u Nailsworthu dočekuje prvoligaša Brighton and Hove Albion. Iako smo u engleskom Liga kupu znali gledati iznenađenja, prilično je nerealno za očekivati da će trećeligaš izbaciti prvoligaša iako će Brighton sigurno igrati s rezervnim sastavom. Forest Green je treću ligu otvorio s pobjedom nad Bristolom, no u posljednja tri kola upisali su bod. S druge strane Brihgton je u Premier ligi zabilježio gostujuće pobjede nad Manchester i West Ham Unitedom, a remizirao s trećim Unitedom, onom iz Newcastlea. Dakle, vrijedi probati hendikep na goste.


Hendikep pobjeda

Tip: 2 (2.05)
Vrijedi probati
ENGLESKI LIGA KUP | 20:45
Leeds - Barnsley
ID: 6589543

Leeds ne bi trebao imati problema u nastojanju da izbori šesnaestinu finala FA kupa budući da na svojem Elland Roadu dočekuje trećeligaša Barnsley koji je polovično ušao u novu sezonu s dvije pobjede i tri poraza, posljednji 0:3 na domaćem terenu od Wycombea. Leeds pak ove sezone ne zna za poraz u Premier ligi, a u ovaj dvoboj ulaze osokoljeni 3:0 pobjedom nad Chelseajem. Sve osim uvjerljive pobjede domaćina predstavljalo bi iznenađenje. Ovdje također ne bi bilo loše odigrati hendikep na Leeds.


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
ENGLESKI LIGA KUP | 20:45
Tranmere - Newcastle
ID: 6589544

Od svih navedenih premierligaša koji večeras igraju, najlakši posao imat će Newcastle koji gostuje kod četvrtoligaša Tranmerea koji je u novu sezonu League Two ušao prilično loše s tek četiri osvojena boda nakon pet kola. Newcastle u Premier ligi ima pak pet bodova nakon tri kola s time da su remizirali s jakim Brightonom i još jačim Manchester Cityjem. Svrake bi se trebale prošetati Prenton Parkom u Birkenheadu. Nema šale kad su ti Saudijci gazde, prema tome… Još jedan hendikep? Dabome!


Hendikep pobjeda

Tip: 2 (1.45)
Vrijedi probati
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 21:00
Dinamo - Bodo Glimt
ID: 6589991

U utorak ujutro rasprodane su pojedinačne ulaznice za tribinu zapad gore i sjever dolje za uzvratnu utakmicu play-offa UEFA Lige prvaka Dinamo - Bodø/Glimt. Zagrepčani će tako pred prepunim Maksimirom nastojati nadoknaditi maleni zaostatak od 0:1. Nije to ni blizu nemoguća misija za hrvatskog prvaka, posebno ako znamo da je Dinamo posljednjih sezona pobjeđivao puno jače klubove od Bodø/Glimta, a osobito kada još znamo da je motiv plasman u skupine Lige prvaka! Vrijedi probati hendikep, na Modre dakako!


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (2.9)

Tagovi

Tipovi danaprijedlozi i tipoviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti