Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Tipovi dana: Hajduk zabija u Valenciji, Plemići rade veliki korak prema grupnoj fazi Konferencijske lige

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.08.22. | 12:11

Pogledajte što smo za danas pripremili...

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:45
Villarreal - Hajduk
ID: 6574072

Za nas, ovo je utakmica dana, ali kad pogledamo ostale parove današnjeg dana, ovaj ogled mogao bi biti jedan od najboljih utakmica dana. Jasno je svima, Žuta podmornica je veliki favorit u ovom ogledu, ali Hajduk na krilima Livaje može iznenaditi. Doduše, eventualna pobjeda bila bi stvarno senzacija, a sigurni smo da bi Valdas Dambrauskas potpisao remi u prvoj utakmici pa da se onda pobjednika dobije u Splitu. Bijeli idu u boj, nemaju što izgubiti te je veliki pritisak na Villarrealu. Spomenimo i kako se utakmica igra u Valenciji, stoga na neki način možemo reći da Villarreal ima dva gostovanja, iako će danas zasigurno biti puno više njihovih navijača. Nismo toliko hrabri da bismo predvidjeli remi Bijelih, kamoli pobjedu, ipak je Villarreal aktualni polufinalist Lige prvaka. No, mogli bismo odigrati - oba daju - pa, neka Villarreal zabije najviše dva, za aktivan susret na Poljudu za tjedan dana...


Oba tima daju gol

Tip: da (1.9)
Vrijedi probati
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:00
Zrinjski - Slovan B.
ID: 6574118

Maestralan gol Nike Jankovića u prvoj utakmici i onda remi u drugoj utakmici protiv Tobola odveo je Plemiće na korak od europske jeseni. Jakirović radi čudesan posao, u Mostaru vlada velika euforija već godinu dana, ali usprkos svemu Slovan je ipak favorit. Stadion pod Bijelim Brijegom bit će sigurno ispunjen, očekujemo sjajnu atmosferu, baš kao što držimo palčeve da susjedi ostvare dobar rezultat u prvoj utakmici. Olympiacos se pokazao kao preveliki zalogaj za Slovan, baš kao i Šerif za Zrinjski, ali i jedni i drugi žele Europu ove jeseni. Vjerujemo Plemićima koji bi pobjedom mogli doći na korak do prvog plasmana jednog kluba iz BiH u skupine europskih natjecanja.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (3.2)
Fiksevi dana
EUROPSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 21:00
Austria Beč - Fenerbahče
ID: 6574008

Ako bi ove dvije momčadi morali nekako povezati s Lijepom našom, onda možemo reći da je ovo sudar bivše i nesuđene momčadi Nenada Bjelice. Fener je fenomenalno krenuo u novu sezonu, svladali su Kasimpasu s uvjerljivih 6:0. dok je bečka Austrija u ovaj ogled ušla kao posljednja momčad austrijske Bundeslige! Očekujemo sjajnu utakmicu s dosta golova, stoga, oba daju 3+ nam se čini kao izgledna oklada...


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.1)
Fiksevi dana
EUROPSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 19:45
Ludogorets - Žalgiris
ID: 6574026

Devet dana pauzirali su bugarski prvaci otkako ih je Dinamo pobijedio i izbacio iz borbe za Ligu prvaka. Žalgiris je pak, po ispadanju iz kvalifikacija za Ligu prvaka od Bodo/Glimta, odigrao jednu utakmicu u domaćem prvenstvu u kojoj su slavili rezultatom 5:1 pa tako imaju razloga biti optimistični. Naravno, Ludogorec je veliki favorit, ali u sudaru zeleno-bijelih moguće je iznenađenje. Pozorno ćemo pratiti Slugu kod domaćina te Mamića i Tadića kod gostiju. Igramo Germania kombinaciju 1 i najmanje dva gola na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 2+ (1.62)
Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 21:00
Fiorentina - Twente
ID: 6574061

Evo nam i jednog para iz rubrike Germania daje najveće tečajeve. Fiorentina je, dakako, veliki favorit u dvoboju protiv nizozemskog predstavnika koji je, doduše, dobro ušao u sezonu i u prve četiri utakmice - dvije u Eredisiviseu i dvije u Konferencijskoj ligi - ima četiri pobjede. No, Fiorentina na svojem Artemiju Franchiju mora ići na pobjedu kako bi izborila grupnu fazu Konferencijske lige. Sezonu su otvorili teško izborenom pobjedom (3:2), nakon gola u 95. minuti protiv novog prvoligaša Cremonensea.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.65)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti