REUTERS/Washington Alves
REUTERS/Washington Alves

Tipovi dana: Golijada u Brazilu, jedinice u Rumunjskoj, Sjevernoj Irskoj i Mađarskoj, X u Bjelorusiji.

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.07.22. | 14:12

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
BRAZILSKI KUP | 02:30
Flamengo - Atletico MG
ID: 6502829

U osmini finala brazilskog Kupa igraju prvak i branitelj Kupa Atletico Mineiro protiv viceprvaka (i prvaka iz 2019. i 2020.) Brazila Flamenga. Prva utakmica u Belo Horizonteu završila je 2:1 pobjedom Atletica, a sada se igra uzvrat na legendarnoj Maracani u Rio de Janeiru. Atletico je slavio i u prvenstvenom dvoboju s 2:0, a Atletico Mineiro osvojio je i Superkup nakon boljeg raspucavanja penala. Je li stiglo vrijeme za revanš Flamenga i prolazak u četvrtfinale? Možda, no mi ovdje igramo - oba daju gol.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.95)
Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 20:30
CFR Cluj - Pyunik
ID: 6502653

Opet imamo 0:0 iz prve utakmice, a realnost nam govori da su Rumunji kadrovski jači, te da će u ovom susretu pokušati nadoknaditi sve greške u gostima. Inače, Cluj je prije ovog susreta poražen u finalu rumunjskog Superkupa od Sepsija s 1:2, što će ih sigurno natjerati da budu maksimalno agresivni protiv Pyunika, koji unatoč poziciji koju imaju nije momčad njihovog kalibra. Igramo na pobjedu Cluja s hednikepom.


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (1.77)
Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 20:00
Ferencvaros - Tobol Kostanay
ID: 6502631

Još jedna utakmica bez golova bila je realnost kada govorimo o utakmici između Ferencvaroša i Tobola. Ferencvaros je u toj utakmici svakako bio jači rival, pa je pravo čudo kako su se Kazahstanci spasili poraza. Tobol je tada u Kazahstanskom kupu svladao Taraz rezultatom 6:1, a prošle godine su iz Konferencijske lige izbacili Hajduk. Mađari su ipak favoriti te danas igramo Germania kombinaciju 1 i 3+


Germania kombinacije

Tip: 1 i 3+ (2.15)
Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 19:00
Sh.Soligorsk - Maribor
ID: 6502626

Ljudski vrt u Mariboru nije svjedočio postignutom golu. U svakom slučaju, Slovenci u toj utakmici nisu bili nadmoćni pa će protiv Soligorska u gostima biti teže napraviti više. Utakmica može biti neizvjesna, iako Šahtar trenutno nije jedna od najjačih momčadi u Bjelorusiji. S druge strane, domaćinima daju natjecateljski poticaj u prvenstvenim utakmicama, dok je Mariboru rezultat X bio redovita pojava. Tako nam se čini i ishod današnje utakmice.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.15)
Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 20:45
Linfield - TNS
ID: 6502711

Evo nam i jedan par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. I to sa sjajnim koeficijentom! TNS je u prvoj utakmici slavio protiv Linfielda s 1:0, a Sjeverni Irci sada moraju slaviti kako bi izborili minimalno produžetke. Pobjednik ovog dvoboja ide na boljega iz susreta Bodo/Glimt - Klaksvik (Norvežani su prvu utakmicu slavili s 3:0). Riječ je o susretu dvije izjednačene momčadi koje nemaju previše individualne kvalitete, stoga se može očekivati i čvrsta utakmica s malo prilika i puno kartona. A u takvim dvobojima prilično često slave domaćini...


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.55)

Tagovi

Tipovi danaprijedlozi i tipovitipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti