REUTERS/Umit Bektas
REUTERS/Umit Bektas

Tipovi dana: Fener dobiva, golijada u Skandinaviji

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.07.22. | 13:07

Pogledajte što smo danas izdvojili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 18:00
Bodo Glimt - Linfield
ID: 6529305

Totalni šok u Belfastu. Prvak Sjeverne Irske je nadigrao norveškog prvaka kod kuće. Još u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka je Klaksvík s Farskih Otoka ogolio mane Bodø/Glimta, dobro ga namučio (Norvežani prošli dalje s 4:3). Sada je Linfield dokazao da je nešto trulo u skandinavskoj momčadi. Ipak, vjerujemo da su se sabrali i da će biti na ovoj utakmici puno golova.



Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.45)
Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 19:00
Fenerbahče - Dynamo K.
ID: 6529506

Prvi susret, odnosno, derbi ove runde između Dinamo Kijeva i Fenerbahcea (0:0), nije donio baš ništa ljubiteljima nogometa. Nije bilo golova, niti velikih šansi. Jorge Jesus je u Poljsku došao s namjerom da sačuva svoju mrežu, njegova momčad je u potpunosti zatvorila sve puteve prema golu pa je Dinamo utakmicu okončao bez udarca u okvir gola gostiju. Prednost danas dajemo domaćinima.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 19:00
Zurich - Qarabag
ID: 6529264

Prštalo je od golova na prvom susretu okončanom s 3:2 za Qarabag. Dosta je šansi bilo i za jedne i za druge, pa će Zürich pokušati nadoknaditi propušteno, ali to neće biti lako. Naime, Švicarci su pred ovaj susrez odigrali nerješeno s Luzernom, na utakmici bez golova. Da su pobijedili u prvenstvu, to bi im svakako donijelo samopouzdanje koje su Young Boysi u prvom kolu već debelo poljuljali kada su ih deklasirali sa 4:0. Danas bi se mogli trgnuti i slaviti.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 21:00
Olympiakos - Maccabi Haifa
ID: 6529513

Izabranici Pedra Martinsa sezonu su otvorili na gostovanju u Izraelu gdje su golom Philipa Zinckernagela načeli rivala. Međutim domaćin je pasivnu igru Grka zadovoljnih minimalnim vodstvom uspio kazniti u sudačkoj nadoknadi i pogotkom Doleva Hazize uz splet (ne)sretnih okolnosti. Da je to tek bila slučajnost pokazat će danas Olympiakos.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:00
Gomel - Aris
ID: 6529471

Aris je prvu utakmicu dobio 5:1, tako da mirne duše može na noge Gomelu, koji htio to ili ne mora napasti. Male su mu šanse za uspjeh, a velike da i na ovom susretu sve pršti od golova. Kako bilo, Aris može biti ponosan zbog činjenice da je od osam šuteva u okvir gola, čak pet završilo u mreži. Vjerujemo i danas u golijadu.



Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.75)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti