Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Tipovi dana: Dva najveća tečaja u državi, Hajduk hendikepom skače na drugo mjesto, a Osijek ne gubi u Turopolju

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.09.22. | 11:20

Današnji je dan prepun zanimljivih događaja, a mi smo složili i atraktivan listić.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Nadamo se da će vam isti pomoći u nastojanju da se ukrcate na Germanijin avion za Katar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
NJEMAČKA 1. LIGA | 15:30
Leverkusen - Werder Bremen
ID: 6652304

Privi prijelog iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Bayer Leverkusen bilježi jedan od najlošijih ulazaka u sezonu u ovom tisućljeću. Nakon šest kola imaju tek četiri osvojena boda i drže pretposljednje mjesto ljestvice. No, u utorak su na iznenađenje mnogih s 2:0 nadvisili Atletico Madrid u Ligi prvaka i ta pobjeda trebala bi im biti poticaj da slave i u prvenstvu i odvoje se od dna ljestvice. U goste im stiže povratnik u prvu ligu Werder s kojim su Apotekari odigrali dva nerješena rezultata u posljednjoj zajedničkoj sezoni u Bundesligi (2020./21.).


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
NJEMAČKA 1. LIGA | 15:30
Dortmund - Schalke
ID: 6652303

Rhurski derbi na Westfalenu! Iako je BVB u posljednja dva kola poražen, Dortmunđani su danas veliki favoriti, što i govori naš koeficijent za ovu utakmicu. Nije isto imati ili ne imati Haalanda, ali i bez njega je momčad iz Dortmunda glavni kandidat za drugo mjesto budući da se tron unaprijed već prepisao Bayernu. U posljednja tri međusobna ogleda BVB je slavio sva tri puta uz omjer 11:0, a Žuto-crni bilježe i puno bolji ulazak u sezonu od Shcalkea koji je u prvih šest kola upisao samo jednu pobjedu, doduše u prošlom kolu na domaćem terenu protiv uvjerljivo posljednjeg Bochuma. Ovo je drugi prijedlog iz naše rubrike Germania daje najveći tečaj.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 19:05
Hajduk - Istra 1961
ID: 6653016

Karoglan je startao pobjedom protiv Rijeke, a ako uspije isto ponoviti i danas protiv Istre 1961, za očekivati je da će si, minimanlno do zimske pauze, kupiti mir na klupi Hajduka. Istra 1961 igra izvrsno, Garcia zna što radi, a njegova velika sreća su Bakrar i Erceg koji su sjajni u vrhu napada. Istrijani su posljednji put na Poljudu slavili 2014.godine kad je jedini pogodak na utakmici zabio Dejan Radonjić. Uz to, Hajduk je rutinski svladao Puljane u prvom kolu prvenstva na Aldo Drosini. Očekujemo novu uvjerljivu pobjedu Bijelih kojom će se Hajduk na reprezentativnu pauzu otisnuti s drugog mjesta prvenstvene ljestvice i utakmicom manje od Dinama.


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 16:55
HNK Gorica - Osijek
ID: 6653019

Angelovski je naslijedio Toplaka, ali nije baš da ima sjajan start na klupi kluba iz Turopolja. Ako danas domaćin izgubi, bit će im to peti uzastopni poraz, a o njihovom slabijem startu priča se puno manje ponajviše zbog Rijeke koja je startala također slabo. Osijek je dobar, sve bolji, Poms ima ideju kako želi da njegova momčad igra i dojam je da će inzistirati na ‘vraćanju’ Miereza ‘u život’. Lovrić, koji je nekada bio prva violin Gorice, danas je ‘zabetoniran’ na klupu Osijeka. Ovdje igramo Germania kombinaciju, dvoznak na goste i najviše tri pogotka na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: X2 i 0-3 (1.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 13:30
Wolverhampton - Man.City
ID: 6652475

Diego Costa je stigao u čopor kao zamjena za Kalajdžića, ali u posljednje dvije godine Građani su protiv Vukova svaki put slavili. Guardiola ima kompletan sastav na raspolaganju, njegova momčad je glavni favorit za osvajanje naslova i sve osim uvjerljive pobjede gostiju bilo bi iznenađenje. City je velikim preokretom slavio protiv BVB-a u Ligi prvaka, to ih je sigurno napunilo samopouzdanjem. Igramo oba daju uz najmanje tri pogotka na utakmici.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.05)

Tagovi

Tipovi danaprijedlozi i tipovitipovitipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti