Brett Davis-USA TODAY Sports
Brett Davis-USA TODAY Sports

Tipovi dana: Donosimo spoj zicera i hrabrih pokušaja

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.07.21. | 11:31

Ovo je naših pet prijedloga za današnji dan.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama

Fiksevi dana
GSM WIMBLEDON - trava | 12:05
A.Zverev - T.Sandgren
ID: 5673785

Zverev je u novom naletu. Nakon nedodirljivog Đokovića, trenutni #2 toura je svakako Tsitsipas uz aspoloženog Nijemca Zvereva. Ove sezone je Tsitsipas ispao od Tiafoea već u prvom kolu, no mi sumnjamo da će Alex imati problem protiv solidnog Amerikanca. Do sad su sre susreli samo jednom i to 2017. Godine u Wshingtonu. Slavio je Zverev, no to je bilo davno. Nijemac je danas daleko bolji igrač, očekujemo glatku pobjedu.

 


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.07)
Fiksevi dana
GSM WIMBLEDON - trava | 17:05
R.Federer - R.Gasquet
ID: 5673581

Fedex je u očiglednom padu, ipak se radi o tenisaču koji će uskoro napuniti 40 godina. Ipak, Federer je u lovu na rekorde. Ima 20 GS naslova, baš kao i Nadal, dok Đoković vreba s 19 naslova u prikrajku. Gasquet ima šanse, no švicarski “doktor”, kada nije ozljeđen, postaje nezaustavljiv, bez obzira na broj godina. Predviđamo pobjedu nezaustavljivog Švicarca koji svu energiju uvijek daje svom najdražem turniru


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.2)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA OLIMPIJSKE IGRE (M) | 20:00
Hrvatska - Tunis
ID: 5673926

HRVATSKA – TUNIS

(Košarka, kvalifikacije Olimp. igre)

Izabrana vrste Veljka Mršića je u dobroj poziciji kada pogledamo raspored ovog kvalifikacijskog turnira. Igramo na domaćem parketu, u Splitu, tako da ne bi trebalo biti problema protiv slabašnog Tunisa, unatoč jučerašnjem porazu od Brazila. Ne izgledamo bajno na parketu, no vjerujemo u pobjedu Mršićeve ekipe predvođene Bojanom Bogdanovićem. Da kvota dobije barem malo na težini, ubacili smo povjedu u oba poluvremena.

 


Pobjeda u oba poluvremena

Tip: 1 (1.18)
Vrijedi probati
ISLANDSKA 1. LIGA | 21:15
Valur - Hafnarfjordur
ID: 5674396

Prvoplasirani Valur pred sobom ima pravi ispit. Popularni “FH” ove sezone je loše ušau prvenstvo, nakon 10 kola imaju samo 12 bodova, i upravo zato prava šansa za podizanje forme leži u sutrašnjem gostovanju. Kad pogledamo međusobne oglede, zadnji susret završio je 1:1, no Valur pamti i visoku pobjedu iz Rujna. U Gostima su slavili s 4:1. Mislimo da se isplati probati dati povjerenje domaćinima. Ako ništa, u boljoj su formi od “FH”.

 


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.1)
Vrijedi probati
NBA - Play Off | 02:30
Milwaukee - Atlanta
ID: 5673930

Mlada ekipa iz Georgije se odbija predati. Malo tko im je davao šanse za konferencijsko finale, kamoli ono sezonsko, no eto, Hawksi ulaze u peti susret ove serije kao ravnopravni takmaci. Očekuje se pobjeda Bucksa, no tako su mnogi govorili i do sad. Ključna utakmica koja će prelomiti seriju. Bucksi su na svom terenu, iskusniji su od Atlantine “mladosti” pa smatramo da bi to moglo prelomiti susret u njihovu korist.

 


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.1)

Tagovi

Germania Sport kladionicakladionicakladioničarski danTipovi dana

Ostale Vijesti