REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

Tipovi dana: Dominacija Mrnje, a Mitro nastavlja biti 'on fire'

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.08.22. | 14:34

Listić kakav se isplati imati u novčaniku.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Nadamo se da će vam isti pomoći u nastojanju da se ukrcate na Germanijin avion za Katar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 20:30
Crystal Palace - Brentford
ID: 6608120

Velikih problema ima Vieira, nedostaje mu šest igrača, s tim da je upitan i Zaha, njegova prva violina. Palace je skupo prodao kožu u Manchesteru, čak su vodili s 2:0 na poluvremenu, ali što možeš kad je na drugoj strani Haaland… Brentford je na gostovanju kod Leicestera uzeo bod, zatim su pregazili United doma, a jedini 'kiks' im je poraz od Fulhama. Bit će ovo dobra utakmica, a mi očekujemo da će obje momčadi barem jednom poentirati.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.87)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 20:30
Fulham - Brighton
ID: 6608153

„Mitro's on fire“, povlači se po usnama navijača Fulhama koji je veoma dobro otvorio novu sezonu Premier lige. Štoviše, igraju jako dobro, ali ponekad ih rezultat nije nagradio. Ako je Fulham trenutno pri ocjeni 4, onda je Brighton, zasad, na 5+. Sjajno igraju, čak i bez Cucurelle, te trenutno drže četvrto mjesto. Pravi engleski nogomet očekujemo, možda nas iznenade pa bude golijade, ali nekako smo skloniji razmišljanju da će ova tekma biti jako tvrda. No, ne mislimo da će Fulham izgubiti. Oni hrabriji neka probaju s X, a mi ćemo danas ipak odigrati dvoznak na kojeg je također tečaj i više nego dobar.


Dvoznak

Tip: 1X (1.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 20:45
Southampton - Chelsea
ID: 6608159

Nema Tuchel Alonsa, Gallaghera i Kaneta, dok su Sveci praktički kompletni, nedostaje samo Livramento. No, i s tim 'manjim' problemima, Plavci su veliki favoriti. Chelsea je šesti sa sedam bodova, a Sveci 13. s tri boda manje. Očekuje se da Plavci 'ubace u brzinu više', Raheem se diže u formi, ali moraju ga ispratiti i drugi igrači. Vjerujemo gostima. Southampton nije loš, ali protiv 'velikih' uvijek nekako izgubi. Dvojka, pa kud puklo!


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Roma - Monza
ID: 6607957

Jose Mourinho je objeručke prihvatio remi s Juventusom u derbiju proteklog kola Serie A. Stara dama je dominirala protiv Vučice veći dio utakmice, no na koncu je Abraham donio veliki remi rimskom klubu. Protiv Monze bi Roma trebala imati znatno lakši posao i bilo bi veliko iznenađenje kada se sastav karizmatičnog Portugalce ne bi osladio s trobodom. Roma je jaka. I to strašno jaka. Danas bi trebali demonstrirati silu pa tako očekujemo jednu uvjerljivu pobjedu. Dybala bi mogao zabiti, ipak mu je 'vrime'...


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (1.67)
Fiksevi dana
GSM US OPEN - tvrda | 20:20
M.Čilić - M.Marterer
ID: 6607513

Najbolje rangirani hrvatski tenisač Marin Čilić (trenutno drži 17. mjesto najnovije ATP ljestvice) otvara nastup u New Yorku protiv njemačkog predstavnika Maximiliana Marterera. Čilić ulazi u ovaj meč u statusu ozbiljnog favorita i teško da će mlađahni Nijemac iznenaditi Hrvata na početku posljednjeg Grand Slama sezone. Vjerujemo da će to Marin rutinski riješiti te da neće biti previše gemova danas...


Zbroj gemova meč

Tip: manje (1.85)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti