Zeljko Hladika/PIXSELL
Zeljko Hladika/PIXSELL

Tipovi dana: Dinamo siguran u Koprivnici, imamo sjajan tečaj na X u Gorici

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.07.22. | 10:53

Imamo tri zicera i dva 'vrijedi probati'.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 21:00
Slaven Belupo - Dinamo
ID: 6521975

Par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Obje momčadi slavile su u prvom kolu. Slaven Belupo na gostovanju kod povratnika u prvu ligu Varaždina, a Dinamo na Maksimiru protiv Lokomotive s 3:2 nakon što su Plavi preokrenuli zaostatak od 0:2. Dinamo je dosta slabo ušao u sezonu, u tri utakmice upisali su pobjedu izvojevanu u sudačkoj nadoknadi i dva remija (jedan je završio osvajanjem Superkupa nakon raspucavanja penala). No, Dinamo danas ima imperativ pobjede kako bi vratio samopouzdanje pred uzvrat u drugom pretkolu Lige prvaka protiv Shkupija.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1. LIGA | 15:00
Malmo - Sirius
ID: 6521754

Još jedan par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Aktualni prvak Švedske Malmö nije najbolje ušao u novu Allsvenskana trenutno je peti, ali s tek četiri boda manje (i utakmicom više) od vodećeg Hackena koji ovaj vikend igra s Rijekinim protivnikom u Konferencijskoj ligi, Djrugradenom. Sirius je osmi s 21 osvojenim bodom, odnosno šest manje od Malmöa (uz utakmicu manje). Zanimljivo, Sirius nikada nije svladao današnjeg suparnika. U 11 dosadašnjih susreta, omjer je devet pobjeda Malmöa i dva remija, uz gol-razliku 36:9 za Nebeskoplave.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.45)
Vrijedi probati
NORVEŠKA 1. LIGA | 18:00
Rosenborg - Tromso
ID: 6522312

Slavni Rosenborg nakon 14 odigranih utakmica zaostaje 11 bodova za vodećim Moldeom, s time da ima utakmicu manje. Današnjom pobjedom nad 14. Tromsom približio bi se vrhu na -8, što je i dalje veliki zaostatak stoga Rosenborg nema pravo na kiks. U goste im stiže momčad koja u prvenstvu ne zna za pobjedu šest kola, a u prošloj sezoni Rosenborg je slavio u obje utakmice, s 3:1 kod Tromsa i s 3:2 na domaćem terenu. Prema tome, za ovaj se dvoboj isplati odigrati i kombinacija 1 i 3+.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 3+ (2.8)
Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 18:55
HNK Gorica - Šibenik
ID: 6522006

Iako su upisali poraze u prvom kolu, ostavili su dojam da neće biti laki protivnici nikome u novoj sezoni. Gorica je odavno tu kao dark horse velikoj četvorci s tendencijom napada na pozicije koje vode u Europu. Šibenik je doveo dosta pojačanja, a protiv Rijeke su pokazali da mogu biti opasni. Unatoč tome, Gorica je danas izgledni favorit, ali opet ne treba unaprijed otpisati momčad sa Šubićevca. Stoga, odigrati na X u ovoj utakmici ne bi bio loš potez. Ako ništa drugo, koeficijent na neriješeno je sjajan!


Klađenje na utakmicu

Tip: X (4.1)
Vrijedi probati
ELITNE PRIJATELJSKE | 16:00
Gl.Rangers - Tottenham
ID: 6523248

Barišić i Čolak na Perišića u prijateljskom ogledu. Conte je dobro nagazio Spurse na ovim pripremama, a sad želi pokazati rezultate spreme svojih igrača. Prošlogodišnjim osvajačima škotskog Kupa i finalistima Europske lige neće biti sigurno lako. S obzirom na pripremni karakter utakmice, ali i ofenzivni karakter obje momčadi - ovdje nam se igra oba daju 3+ čini kao izgledni ishod.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti