Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Tipovi dana: Dinamo pobjeđuje s hednikepom, imamo X u kvalifikacijama za LP i najveći tečaj u državi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.07.22. | 10:51

Imamo tri zicera i dva 'vrijedi probati'.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Vrijedi probati
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 21:00
Shkupi - Dinamo
ID: 6529284

Shkupi je u prvoj utakmici priredio prvoklasno iznenađenje i izvukao remi na Maksimiru u utakmici s četiri pogotka. Dinamo je vratio na pobjednički kolosijek upisavši uvjerljivu pobjedu nad Slaven Belupom u prvenstvu. Hrvatski prvak i danas je veliki favorit, no neće mu biti lagano na stadionu Toše Proeski u Skopju. Ipak, vjerujemo u pobjedu Plavih, a s obzirom na kvalitetu i (nadamo se) pristup Čačićeve momčadi, možda i s hendikepom. Tečaj je i više nego dobar.


Hendikep pobjeda

Tip: 2 (1.95)
Vrijedi probati
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 21:00
Shamrock R. - Ludogorets
ID: 6529292

Bugarski prvak je na svojem terenu lagano svladao Shamrock s 3:0 i u Irsku nosi veliku prednost koja bi trebalo da bude dovoljna za plasman u treće pretkolo u kojem će igrati, nadamo se, protiv Dinama. S obzirom na to da domaćin mora navaliti iz petnih žila i napasti sa svih 11, ovdje je sve moguće, pa tako i veći broj golova na utakmici.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.45)
Fiksevi dana
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 19:00
Sheriff Tiraspol - Maribor
ID: 6529564

Šerif iz Tiraspola je bio dominantan u Ljudskom vrtu protiv Maribora, pa je domaćin u utakmici bez golova nije uputio niti jedan udarac prema gostujućem golu. Gol nisu postigli ni igrači Stjepana Tomasa,ali su bili daleko konkretniji. Šerif je bio taj koji se pitao za sve na terenu i propustio nekoliko dobrih šansi da stigne do još uvjerljivije pobjede, a sada će pokušati pobijediti i na svojem terenu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.7)
Vrijedi probati
LIGA PRVAKA - KVALIFIKACIJE | 19:30
Dudelange - Pyunik
ID: 6529297

Dudelange je prvi meč dobio s minimalcem. Gol je postignut s bijele točke, ali se mora konstatirati da je dominaciju u dvoboju imao Pjunik, premda nije bio previše konkretan. Predstojeći susret očekivano bi mogao biti težak za obje momčadi. Klub iz Luksemburga će ovoga puta računati prije svega na prednost domaćeg terena, no zbog izjednačenog karaktera momčadi, ovdje bismo lagano mogli vidjeti neriješeni ishod.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (2.95)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 2. LIGA | 19:00
Osters - AFC Eskilstuna
ID: 6529443

Evo nam i jedan par iz rubrike Germania daje najveće tečajeve. U 15. kolu drugog ranga švedskog nogometa, deveti Osters dočekuje četvrti Eskilstun. Iako je Osters rangiran pet mjesta niže, zapravo ima samo tri boda manje i današnjom pobjedom preskočili bi Eskilstun na tom spomenutom četvrtom mjestu ljestvice. Eskilstun je samo jednom slavio u međusobnim omjerima, i to prije četiri godine. Osters je slavio u četiri od pet međusobnih susreta u svojem Vaxju. Jedna utakmica završila je neriješeno.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.7)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti