REUTERS/Olaf Kraak
REUTERS/Olaf Kraak

Tipovi dana: Danci prolaze u polufinale, Englezi prekidaju sreću Ukrajinaca

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.07.21. | 12:54

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama

Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 18:00
Češka - Danska
ID: 5677673

Oba tima vjeruju da su spremni otići dalje. Kako i ne bi kada obje reprezentacije pamte Euorpska prvenstva po dobrome. Danska je osvojila turnir 1992. Godine uz “wildcard” a Česi i dalje pamte Jana Kollera, Poborskog i Rosickija iz one nezaboravne 2004. godine. Danas su kvalitetnom negdje u egalu, no Danska je ipak pokazala više. Zato danas hrabro na dvojku.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.35)
Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 21:00
Ukrajina - Engleska
ID: 5677674

Pitanje za milijun kuna glasi: Vraća li se nogomet kući? Svaki pravi Englez će bez razmišljanja reći “da” i viknuti “konačan odgovor”. S druge strane Ševčenko mudro šuti i priprema svoju reprezentaciju na 90 ili 120 minuta rovovske borbe na stadionu Olimpico. Englezi su favoriti, no malo tko je opravdao tu titulu na ovogodišnjem turniru. Ipak, izbacit moćnu Njemačku nije mala stvar pa je dvojka ovdje logičan izbor.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
COPA AMERICA | 23:55
Urugvaj - Kolumbija
ID: 5677675

Urugvaj i Kolumbija čine pretposljednji par četvrtzavršnice Copa Americe. Ekipa iz Montevidea je trenutno u boljoj formi od susjeda iz Bogote, a u prilog takvom omjeru snaga idu i dosadašnji međusobni ogledi. Kolumbija je posljednji put “tukla” Urugvaj na Svjetskom prvenstvu, dok su iduća tri susreta završila uz dvije pobjede Urugvaja (u obje utakmice Kolumbija je zaradila crveni karton) i jednim remijem. Oba gol se nameće samo po sebi.


Oba tima daju gol

Tip: da (2)
Fiksevi dana
COPA AMERICA | 03:00
Argentina - Ekvador
ID: 5677676

Leo Messi dobro zna koji dio krcate vitrine pehara je kod njega “najtanji”. Igrač koji je na individualnoj i klupskoj razini osvojio sve, s Argentinom nema zapažene rezultate, premda moramo biti pošteni i sjetiti se srebra iz Južne Afrike. Copa je idealno mjesto za trofej, protivnik je Ekvador, problema ne bi smjelo biti. Pravi ispit će doći u polufinalu, te naravno, u velikom finalnom okršaju, ako do njega uopće dođu. Lagana jedinica.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.65)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenje

Ostale Vijesti