Pixsell
Pixsell

Tipovi dana: Danas smo svi patrioti - iako će biti teško, dvije Hrvatske i Marin Čilić ostvaruju pobjede!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.06.22. | 12:17

Evo kakav smo vam listić složili za danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Hrvatska - Austrija
ID: 6431994

Iako je ovaj turnir od sekundarnog značaja zbog puno važnijih obveza koje nas čekaju u studenom, danas se u Osijeku očekuje pobjeda Vatrenih. Liga nacija nas je spojila u skupinu sa zahtjevnim reprezentacijama, a kako ćemo odigrati čak četiri utakmice u sklopu ovog okupljanja, izbornik će na teren sigurno poslati veći broj igrača, sve kako bi se uigrala idealna jedanaestorica za Mundial. Međutim, kvaliteta Vatrenih trebala bi isplivati na površinu. Igramo čistu jedinicu!


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
GSM ROLAND GARROS - zemlja | 17:35
C.Ruud - M.Čilić
ID: 6435077

Kakav dan za Marina Čilića. Naš Mrnja živi san u Parizu i ne planira se probuditi. U polufinalu je Roland Garrosa i samo ga jedan korak dijeli od velike završnice u kojoj će, ako pobjedi Norvežanina Ruuda, igrati protiv boljeg iz susreta Nadal-Zverev. Čilić ima negativan omjer protiv Ruuda koji je slavio u oba dosadašnja ogleda, no pogledamo li kakav tenis danas igra 23.reket svijeta, postaje jasno da je Marin u zlatnoj šansi da u đe u svoje treće GS finale. Veliki meč za našeg Marina. Iako su svi 'objektivni' argumenti na strani Norvežanina, mi danas jednostavno moramo odigrati na Čilića!


Klađenje na meč

Tip: 2 (2.85)
Fiksevi dana
KVAL. ZA EP (M) DO 21 GOD | 18:00
21/Norveška - 21/Hrvatska
ID: 6437489

Pobijedimo li Norvešku na hladnom sjeveru, Europsko prvenstvo za mlade će biti osigurano. Ništa više, ništa manje. Bišćan boysi su spremni, prvi smo na tablici i trebaju nam tri boda kako bi i matematički osigurali prestižnu kartu za Rumunjsku i Gruziju koji će biti domaćini smotre iduće godine. Ne uspijemo li, moramo paziti na Austriju koja bi nas u tom slučaju mogla i prestići. Na Europskom prvenstvu ima mjesta samo za jednog. I ovdje se vodimo 'srcem', iako nam i 'razum' kaže da je Hrvatska bolja od Norveške i da bi trebala pobijediti!


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.55)
Fiksevi dana
GSM ROLAND GARROS - zemlja | 14:50
R.Nadal - A.Zverev
ID: 6433912

Zverev na papiru nema puno šansi protiv kralja zemlje. U seda dosadašnjih ogleda, Španjolac je slavio čak šest puta, i a Zverev se može pohvaliti tek jednom pobjedom protiv današnjeg suparnika na zemlji. Bilo je to lani, i to u sklopu Mastersa u Madridu. No, to je tenis na dva dobivena seta. Nadal je izbacio Đokovića i sada može miran i koncentriran gledati prema posljednje dvije prepreke. Preskoči li Zvereva, a onda u finalu i Ruuda ili našeg Marina, doći će do nevjerojatne brojke od 22 osvojena Grand Slam naslova. Što reći osim…nestvarno. Ipak, očekujemo solidan otpor Zvereva i smatramo kako Nadal na kraju neće slaviti sa šest ili više gemova razlike.


Hendikep gemova meč

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Belgija - Nizozemska
ID: 6431999

Nogometna poslastica ravno iz Beneluxa. Belgija kao naš najteži suparnik na Mundijalu je pod posebnim povećalom, valja vidjeti kako će se De Bruyne i Lukaku snaći protiv više nego snažne obrane Oranja. Iako je rano još išta prognozirati, a i ovo je tek prvo kolo Lige nacija, neki trendovi će isplivati na površinu. Lukaku je završio sezonu upitne forme, a upravo je on ključ realizacije trenutno najbolje reprezentacije svijeta. Ovdje nam se oba daju 3+ čine kao veliki zicer...


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (1.9)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Francuska - Danska
ID: 6431987

Svjetski prvaci su izgledali goropadno i bez Benzeme, a kako je budući dobitnik Balon D’Or povratnik među Pijetlove, Deschampsove trupe su utoliko ubojitije. Danska leti na krilima uspjeha od prošle godine, a tu je i povratnik Eriksen koji će svakako imati motiv više za nogometne majstorije s obzirom na to što mu se sve dogodilo u posljednjih 365 dana. Danas igramo na pobjedu Francuske ali i Germania kombinaciju od maksimalno tri pogotka na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 0-3 (2.15)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionica

Ostale Vijesti