REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Tipovi dana: Danas imamo pet zicera od kojih su dva najveća tečaja u državi!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.06.22. | 11:19

Evo što vam preporučamo danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
ISLANDSKA 1. LIGA | 20:00
IBV - Vikingur R.
ID: 6454656

Par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Krećemo s nogometom i to islandskim. IB Vestmannaeyjar (zbog kompleksnosti imena u daljnjem tekstu: domaćin) dočekuje aktualnog prvaka Vikingur iz glavnoga grada koji je u prvenstvo krenulo prilično loše, no s tri pobjede u posljednja četiri kola skočio je na četvrto mjesto ljestvice. No, domaćin je prvenstvo otvorio još lošije, trenutno je predzadnji (11.) s tri boda iz osam kola, a još uvijek nisu osjetili slast pobjede. U posljednjih šest međusobnih susreta Vikingur je upisao četiri pobjede, a dvije utakmice završile su neriješeno. Današnji domaćin je posljednju pobjedu upisao u ožujku 2018.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
ATP LONDON - trava | 14:30
G.Dimitrov - P.Van De Zandschulp
ID: 6456720

Još jedan par iz rubrike Germania daje najveće tečajeve. Bugarski tenisač Dimitrov, 22. na svijetu, favorit je protiv 29. Nizozemca u drugom kolu ATP-a u Londonu. Oba tenisača love formu za početak Wimbledona, a jedini dosadašnji međusobni susret imali su početkom godine na ATP-u u Melbourneu, koji je poslužio kao uvertira u Australian Open. Van De Zandschulp je osvojio prvi set u tie-breaku, a onda je Dimitrov uzvratio sa 6-0 i 7-5 i prošao u polufinale u kojem je izgubio od Cressyja i propustio igrati finale protiv Nadala.


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1.LIGA - Play Off | 21:00
Barcelona - Real Madrid
ID: 6455588

U prvoj utakmici finala Real Madrid je 'breaknuo' Barcelonu u njenoj Palau Blaugrani (88:75), a danas se igra druga utakmica također u prijestolnici Katalonije. Real Madrid je u zadnjih 17 kola upisao 16 pobjeda i samo jedan poraz, doduše, najvažniji, u finalu Eurolige od Efesa nakon što je u polufinalu nadvisio Barcelonu (86:83). Omjer je u aktualnoj sezoni 5-3 za Barcu (jedna pobjeda nakon produžetaka), a Katalonci su slavili i u finalu Kupa. Danas se očekuje pobjeda Blaugrane na domaćem parketu i izjednačavanje serije koja potom seli u Madrid.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
EGIPATSKA 1. LIGA | 21:00
Al Ahli - Eastern Company
ID: 6454842

Slavni Al Ahly je tek treći s čak sedma bodova manje od vodećeg Zamaleka, najvećeg (i to gradskog!) rivala. No, najtrofejniji nogometni klub svih vremena danas bi trebao upisati pobjedu jer im u goste stiže posljednjeplasirani Eastern Company koji također stiže iz Caira. Ovo će im biti prvi međusobni susret uopće jer je EC tek izborio plasman u Premier Ligu. Očekuje se uvjerljiva pobjeda Al Ahlyja tako da igramo Germania kombinaciju od 'jedinice' i najmanje tri pogotka na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 3+ (1.6)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1.LIGA | 02:30
Boca - Tigre
ID: 6454743

Boca Juniors je novo prvenstvo prvenstva Argentine otvorila s pobjedom nad Arsenalom iz Sarandija, ali je izgubila od Centrala iz Cordobe u drugom kolu s 0:1. Sada na La Bomboneri dočekuju Tigre koji je u prva dva kola upisao pobjedu i remi i trenutno ima četiri boda. Boca je nedavno, u argentinskom Kupu, svladala Tigre s 3:0 i 2:0 te je dakako favorit u ovoj utakmici. No, sigurnosti radi, igramo Germania kombinaciju od 1X i najmanje dva pogotka na utakmici, a za one sklonije riziku imamo još i bolji tečaj u vidu jedinice i 2+ golova na utakmici (2.35).


Germania kombinacije

Tip: 1X i 2+ (1.65)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti