PETER CZIBORRA/Action Images
PETER CZIBORRA/Action Images

Tipovi dana: Cheslea i Penarol upisuju pobjede, neizvjesno u Copi Libertadores

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.08.21. | 10:23

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama

Fiksevi dana
ISLANDSKI KUP | 20:00
Akranes - Hafnarfjordur
ID: 5750324

U osmini finala kupa Islanda Hafnarfjordur je favorit protiv domaćina. Obje momčadi uvjerljivo su prošle prethodnu fazu natjecanja, no sve osim pobjede gostiju predstavljalo bi prilično iznenađenje. Naime, Hafna je slavila u posljednjih šest međusobnih dvoboja s ukupnom gol-razlikom 17:3.


Germania kombinacije

Tip: 2 i 3+ (2)
Fiksevi dana
ENGLESKI LIGA KUP | 20:45
Coventry - Northampton
ID: 5748516

Što reći kada se u kupu sastaju drugoligaš i četvrtoligaš, i to na terenu drugoligaša, nego da je taj drugoligaš veliki favorit. Iako je kup specifično natjecanje, u kojem mali nerijetko izbaci velikoga, ovdje ne bi trebalo biti iznenađenja. Coventry je otvorio Championship pobjedom nad Nottinghamom, a pobjeda se očekuje i danas.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
COPA SUDAMERICANA | 00:15
Sporting Cristal - Penarol
ID: 5748847

Slavni Penarol prošao je u četvrtfinale drugog najjačeg južnoameričkog natjecanja svladavši u osmini finala najvećeg rivala, također urugvajski Nacional. Peruanski Sporting je pak bio bolji od Arsenala iz argentinskog Sarandija s 2:1 i 1:1. Prvenstvo Urugvaja je malo više odmaknulo od prvenstva Perua, a Penarol je u ovom dvoboju dakako favorit. Zbog igračkog kadra, tradicije, iskustva...


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.6)
Fiksevi dana
EUROPSKI SUPERKUP | 21:00
Chelsea - Villarreal
ID: 5749365

Na Windsor Parku u Belfastu prvak Europe Chelsea sučelit će se s osvajačem Europske lige Villarrealom. Chelsea je u već četiri navrata dignuo ovaj trofej, a Villarrealu je ovo prvo sudjelovanje na Superkupu. Utakmicu sudi Rus Sergei Karasev, a Chelsea je imao puno bolje rezultate u predsezoni i svakako je veliki favorit u ovoj utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 2+ (2.2)
Fiksevi dana
COPA LIBERTADORES | 00:15
Olimpia - Flamengo
ID: 5748850

Paragvajska Olimpia je grupnu fazu prošla s tri pobjede i tri poraza, a onda je nakon boljeg raspucavanja penala nadvisila brazilski Internacional u osmini finala. Flamengo je pak osvojio svoju grupu s tri pobjede i tri remija, a onda je i s dvije pobjede, i ukupnih 5:1 nadvisio argentinsku Defensa Y Justicia u osmini finala. Brazilski sastav je favorit u ovom dvomeču, no prva utakmica se igra u Paragvaju. Ovdje ćemo zariskirati i odigrati X.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.9)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjekladionicakladioničarski dankladioniceGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti