Kyle Terada-USA TODAY Sports
Kyle Terada-USA TODAY Sports

Tipovi dana: Bivši klub Diega Maradone ne gubi, imamo X u Rosariju i manje koševa u finalu NBA lige

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.06.22. | 10:30

Evo što vam preporučamo danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
ISLANDSKA 1. LIGA | 22:15
Valur - Breidablik
ID: 6454643

Iako se u prvenstvu Islanda igra tek deveto kolo, Breidablik je vodeća momčad lige s čak pet bodova više i dvije utakmice manje od prvaka Vikingura. Što reći o momčadi koja je nanizala svih osam pobjeda, a uz to ostvarila gol razliku od 25:8. Danas gostuju kod prvaka iz 2020. Valura protiv kojeg su u zadnje dvije utakmice slavili s ukupnih 9:2. No, kako im se Valur želi osvetiti za svibanjski 2:6 poraz u Kupu, igramo 'oprezniju' Germanija kombinaciju - dvoznak na goste i najmanje tri gola na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: X2 i 3+ (2.55)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1.LIGA | 23:55
Argentinos Juniors - Independiente
ID: 6454728

Bivši klub Diega Maradone Argentinos Juniors dočekuje jedan od najtrofejnijih argentinskih klubova. Argentinos Juniors je novo prvenstvo Argentine otvorio s 2:1 pobjedom nad Aldosivijem, ali je u drugom kolu izgubio od Sarmienta. Prije toga stigli su do polufinala Kupa u kojem su nakon lošijeg raspucavanja penala ispali od Tigrea. Independiente je pak prvenstvo otvorio s četiri boda, a iza njih je i drugo mjesto u grupi Cope Sudamericane. U zadnjem kolu izgubili su od brazilske Ceare i ispustili plasman u drugu fazu natjecanja. S obzirom na mali broj pogodaka u posljednjim međusobnim susretima, igramo dvoznak na domaćine i najviše dva gola na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1X i 0-2 (1.95)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1.LIGA | 23:55
Rosario - Godoy Cruz
ID: 6454714

Klub iz Messijevog rodnog grada protiv kluba u kojem igra nesuđeno pojačanje Dinama, Martin Ojeda. Taj Ojeda je u aktualnoj sezoni zabio šest golova i upisao šest asistencija, od čega jednu u prvenstvu Argentine koje počelo prije nešto manje od dva tjedna. A tu jednu asistenciju upsisao je protiv svojeg bivšeg kluba Racinga... Za razliku od Godoyja, Rosario čeka svoju prvu pobjedu u ovogodišnjem prvenstvu Argentine. Vjerujemo da do iste neće doći niti danas, no, zbog izjednačenog karaktera obje momčadi i neizvjesnih međusobnih utakmica, vjerujemo da neće niti izgubiti. Stoga, X ko kuća!


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.15)
Fiksevi dana
NBA - Play Off | 03:00
Boston - Golden State
ID: 6455540

Šesta utakmica finala NBA lige! GSW danas mogu doći do sedmog naslova, a Celticsi žele izboriti majstoricu i zadržati nadu u 18. titulu čime bi se odvojili od LA Lakersa koji također imaju 17 naslova. S obzirom na ulog kojeg nosi ova utakmica, a i činjenicu da su u četiri od sedam ovosezonskh međusobnih utakmica, tri od pet u finalu, momčadi igrale ispod navedene margine, danas očekujemo manje od 209.5 koševa na utakmici.


Zbroj koševa

Tip: manje (1.85)
Fiksevi dana
ISLANDSKA 1. LIGA | 21:15
Hafnarfjordur - Leiknir
ID: 6454625

A evo i par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. U devetom kolu prvenstva Islanda susreću se dvije momčadi koje su dosta loše ušle u sezonu. Hafnarfjordur (u daljnjem tekstu Hafna) je deveti, a Leiknir 11. u islandskoj 'ligi 12'. No, Hafna je u uvodnih osam kola osvojila četiri boda više od Leikrnia koji u tekućoj sezoni još ne zna za pobjedu. Ako još pri tome uzmemo u obzir činjenicu da je Hafna slavila u svim dosadašnjim međusobnim utakmicama na domaćem terenu, uz gol-razliku 18:3, onda nam se tečaj od 1.55 na pobjedu domaćina čini kao 'poklon svih poklona'.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.55)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti