Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Tipovi dana: Barakude prolaze u finale, a Dinamo, Hajduk i Rijeka slave u 'generalkama'

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.07.22. | 12:19

Pogledajte kakav smo listić za danas složili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
PRIJATELJSKE UTAKMICE | 18:00
Dinamo - Trnava
ID: 6485632

Hrvatski prvak svoju treću pripremu u Sloveniji odigrat će danas protiv slovačkog predstavnika Spartaka iz Trnave. Pred ovu utakmicu, dakako, ne možemo se ne prisjetiti one slavnog dvoboja na jesen 2018. kada je Dinamo, prvi put nakon 49 godina, prezimio u Europi. Dinamo za sada na pripremama izgleda sjajno, a u današnjoj utakmici možemo očekivati najjači sastav Plavih, onaj koji će se za tjedan dana suprotstaviti Hajduku u Superkupu na Maksimiru. Pobjeda na Dinamo u ovom dvoboju vrednuje se 1.50. Prilično dobro, zar ne?


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
PRIJATELJSKE UTAKMICE | 18:00
Hajduk - Gent
ID: 6485633

Hajduk čeka na prvu pobjedu na austrijskim pripremama. U prve dvije utakmice izgubio je od Cluja (ne onog protiv kojeg igra Osijek), a onda remizirao sa slavnim HSV-om (2:2). Bijeli sada igraju protiv također slavnog belgijskog Genta. Momčad Valdasa Dambrauskasa priprema se za početak sezone i utakmicu Superkupa protiv Dinama, a pobjeda u ovom dvoboju značila bi puno za samopouzdanje Majstora s mora. Gent je jak, no Hajduk ima kvalitetu za ostvariti pobjedu koja se vrednuje s tečajem od čak 3.00!


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (3)
Fiksevi dana
SVJETSKO PRVENSTVO (M) | 19:30
Španjolska - Hrvatska
ID: 6482691

Barakude su deveti put zaredom u polufinalu svjetskog prvenstva, u borbi za osmu medalju u nizu, koji je počeo u Melbourneu 2007. Sa Španjolcima nemamo dobra iskustva, no ovo je nova, pomlađena momčad koju je selektirao Ivica Tucak i nemamo se čega ni koga bojati nego samih sebe i našeg mentaliteta, euforije kod nekih mladih igrača nakon četvrtfinalne pobjede nad najvećim rivalom Srbijom. Iako je Španjolska favorit, mi patriotski igramo na Barakude, a još je i tečaj sjajan!


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (3)
Fiksevi dana
PRIJATELJSKE UTAKMICE | 18:00
Bravo - Rijeka
ID: 6485631

Rijeka će danas u Kranjskoj gori odigrati prijateljsku utakmicu protiv slovenskog prvoligaša Brava za kojega, između ostalih igraju i brojni Hrvati. Rijeka je do sada na pripremama svladala Brinje Grosuplje sa 6:0 te jaki Radnički iz Kragujevca s 1:0. Momčad Dragana Tadića i Fausta Buducina na priprema za sada igra dobro, a nastavak pobjedničke serije očekuje se protiv, objektivno, slabijeg slovenskog prvoligaša.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
SVJETSKO PRVENSTVO (M) | 16:00
Italija - Grčka
ID: 6482690

Talijani su šokirali domaćine Mađare, opet bivši Ugari neće biti prvaci na natjecanju koje su sami organizirali. Suparnik Settebellu je Grčka, koja je bila pobjednik naše skupine, sjećamo se onih 8:8 iz prvog kola, promašenog napada za pobjedu Hrvata. Italija, koja je u skupini bila iza Španjolske, blagi je favorit.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.9)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti