Stara dama (2,05) dobar je tip, nije džabe ako odigraš na Švabe (2,05)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.10.23. | 10:47

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Nakon 'ludog' četvrtka, kojeg će svi navijači Dinama nastojati izbrisati iz svojih sjećanja, pred nama je jedan jako zanimljiv petak u kojem sjajnih utakmica ne nedostaje. Kako u nogometu (HNL, Bundesliga, Ligue 1, Seria A, La Liga...), tako u košarci (Euroliga, Premijer liga...), rukometu (Starligue, ASOBAL liga, Premijer liga) itd.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U svakom slučaju, Germania je i ovog petka za svoje vjerne igrače izdvojila neke sjajne tečajeve, a posebno se ističu oni na Fener (Euroliga) te M'Gladbach (Bundesliga).

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Stuttgart – Wolfsburg (15.30), JEDINICA, 2.05

Bayer Leverkusen vodi na tablici Bundeslige, ali Stuttgart je taj koji ga prati sa samo bodom manje. Dobio je posljednje četiri utakmice, ali mu Bayern puše za vratom pa su pobjede nešto što se kod domaćina ultimativno zahtjeva. Neće to biti lako protiv razigranog Wolfsburga koji je do sada gubio jedino od Hoffenheima i Dortmunda. No, domaćine predvodi ubojiti strijelac Serhou Guirassy, strijelac 10 golova u šest prvenstvenih utakmica, pa se očekuje da Stuttgart na njegovim krilima upiše novo slavlje.

Burnley – Chelsea (16.00), DVOJKA, 1.90

Iza Chelseaja je jako loš start u sezonu, tek osam osvojenih bodova u sedam kola puno je premalo za momčad u koju je uloženo toliko novaca. No, da dolaze bolji dani za Bluese naznačile su dvije uzastopne pobjede. Prvo su u Liga kupu izbacili jako Brighton, da bi u prošlom kolu na gostovanju pobijedili Fulham. Uz to, imaju devet utakmica u nizu bez poraza od Burnleya, tijekom kojih su upisali sedam pobjeda. Sasvim dovoljno naznaka da 18. momčad lige i danas potpiše kapitulaciju.

Juventus – Torino (18.00), JEDINICA, 2.05

Gradski derbi! Juve je promjenjivo ušao u ovu sezonu, nakon sedam kola drži četvrto mjesto s 14 bodova, četiri manje od milanskih velikana. Gradski mu rival, El Grand Toro, drži 10. mjesto sa devet osvojenih bodova, s time da momčad Ivana Jurića i Nikole Vlašića u zadnja tri kola ne zna za pobjedu. Juve je slavio u oba prošlosezonska susreta, a Torino na pobjedu nad gradskim rivalom čeka od 2014.! Prema tome, u posljednjih 18 utakmica Juve je upisao 14 pobjeda, a četiri utakmice završile su neriješeno. Sve je na strani Stare dame.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti