Specijalne igre u derbiju na Wembleyju donose sjajne tečajeve

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 31.01.18. | 11:09

U Premiershipu nas očekuje zanimljivi okršaj u Londonu, za koji Germania Sport kladionica ima specijalne igre.

U 25. kolu Premiershipa, večeras se na Wembleyju sastaju Tottenham i Manchester United. 'Spursi' su na petom mjestu prvenstvene ljestvice sa 45 bodova. 'Crveni vragovi' su drugi sa 53 boda, 12 manje od vodećeg Manchester Cityja. Ovo je pravi derbi momčadi iz Topa pet, koje će od prve minute krenuti u lov na vrijedne bodove. Tottenham se bori za Ligu prvaka, a United u niskom startu čeka eventualni kiks 'Građana', kako bi im se eventualno približili.

Momčad Josea Mourinha ima tri pobjede u nizu u Premiershipu, pet u svim natjecanjima, a bez poraza je od 20. prosinca, kada ih je iz Liga kupa izbacio Bristol City. Tottenham je u zadnja dva susreta upisao dva remija, a nije izgubio od 16. prosinca, kada je sa 4:1 slavio City.

Oba sastava su u dobrim formama tako da vjerujemo da nas očekuje zanimljiv susret u kojem vjerojatno neće biti mnogo golova. U njihovom posljednjem međusobnom okršaju u listopadu je sa 1:0 bolji bio United, a prije toga u svibnju, slavili su 'Spursi' sa 2:1.

Dvoboj na Wembleyju počinje u 21 sat, a Germania Sport kladionica za ovu je utakmicu pripremila 10 specijalnih igara, koje možeš odigrati u svim poslovnicama ili na webu u rubrici klađenje i klikom na specijale.

U ponudi je igra da će Harry Kane postići pogodak i da će do pobjede doći Tottenham, da će se uz slavlje 'Spursa', među strijelce upisati i Son Heung-Min ili Dele Alli.

U izboru je i pobjeda Manchester Uniteda uz dodatak da će Romelu Lukaku postići pogodak, a ima i opcija i sa Anthonyjem Martialom i novopridošlim Alexisom Sanchezom.

U današnjim specijalima Germania Sport kladionice možeš odigrati i iskoristiti sjajne tečajeve na igre da će pogodak pasti direktno iz slobodnog udarca, da ćemo vidjeti gol glavom, a ludi je tečaj i na hat-trick. Ima i opcija da će rezervni igrač postići pogodak.

Sve to čeka te u Germania Sport kladionici, na webu ili na uplatnim mjestima, do 21 sat, kada počinje dvoboj na Wembleyju. Sretno!

Specijalne igre na utakmici Tottenham - Manchester United:

H. Kane će dati gol i Tottenham pobjeđuje, tečaj 4,00

H. M. Son će dati gol i Tottenham pobjeđuje, tečaj 6,50

D. Alli će dati gol i Tottenham pobjeđuje, tečaj 7,50

R. Lukaku će dati gol i Manchester United pobjeđuje, tečaj 7,50

A. Martial će dati gol i Manchester United pobjeđuje, tečaj 9,00

Gol direktno iz slobodnog udarca, tečaj 4,00

Gol glavom, tečaj 3,50

Hat-trick na utakmici, tečaj 30,0

Rezervni igrač postiže gol na utakmici, tečaj 4,00

A. Sanchez će dati gol i Manchester United pobjeđuje, tečaj 9,00

(Grafika: Vedran Duhaček)

Germania - kladionica koja daje više

 


Tagovi

specijalne igreGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti