Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports
Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Šok za UFC i Stipu Miočića: Otkazana jedna od najvećih borbi u povijesti borilačkih sportova (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.10.23. | 09:12

Borba se trebala održati u nedjelju (12. studenog) u 4 ujutro po hrvatskom vremenu...

Svi zaljubljenici borilačkih sportova diljem svijeta željno su iščekivali 11. studeni, odnosno rane jutarnje sate 12. studenog u Hrvatskoj, kada se u možda i najkultnijoj dvorani ikada Madison Square Gardenu, trebala održati možda i najveća borba u povijesti najpopularnije i najlukrativnije organizacije borilačkih sportova UFC-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Još jučer (utorak) UFC je objavio gotovo dvominutni trailer za sudar između 'našeg' Stipe Miočića i superdominantnog Jona Jonesa pod nazivom 'History is Calling' ('Povijest zove'). Mnogi analitičari borilačkih sportova tu borbu su, između ostalog, najavili kao 'meč za najboljeg u povijesti'. To je, prema najavama, trebala biti posljednja borba u karijeri za oba borlilačka velikana.

Najavni video borbe možete pogledati OVDJE.

Stipe Miočić (20-4) je na glasu kao najveći teškaš svih vremena, a Jon Jones (27-1-1) kao najbolji poluteškaš svih vremena, ali i aktualni teškaški prvak. No, predsjednik UFC-a Dana White objavio je kako je Jones na treningu ozlijedio tetivu ramena, te da je odustao od 'povijesnog' UFC-a 295, a umjesto borbe Miočić - Jones, udarni meč večeri bit će onaj između Jirija Prochazka i Alexa Pereire.

Još uvijek nije poznata težina Jonsove ozljede, osim da će vjerojatno morati na operaciju, što znači da bi rehabilitacija trajala osam mjeseci. Također, nije poznato hoće li UFC objaviti novi datum ove spektakularne borbe između dva možda i najbolja borca svih vremena. Svi se nadaju da hoće...

Trenutak Jonesove ozljede možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Miočića, koji je naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji obranio rekordnih tri puta, u 'kavezu' nije bilo dvije godine od kada je izgubio pojas najboljeg teškaša svijeta od bivšeg prvaka Francuisa Ngannoua (17-3).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

borilački sportoviUFCJon JonesStipe Miočić

Ostale Vijesti